Cvet slovenske lepote na Playboyevi beli invaziji

  • 09.03.2012

Konec marca, natančneje 30. marca, se bo na Gospodarskem razstavišču odvil Playboy White Invasion dogodek, kjer se bodo obiskovalcem VIP sektorja pridružile slovenske in tuje plejmejtke.

Slovenske lepotice: Sara Merčnik, Anka Bulovec, Manca Zupan, Viktorija Manzinni, Ana Dravinec, Sara Ramšak, Maša Kores in Giulia Cobez bodo uživale ob vročih ritmih elektronske glasbe na Playboy White Invasion dogodku.

Viktorija Manzinni, Playboyevo dekle leta 2011, že od nekdaj rada pleše, tekmovala je v plesu, na fakulteti za šport pa tudi študira smer trener plesa. Dela kot inštruktorica Zumbe. Vsi tisti, ki se ne potite na njenih urah aerobike, jo boste lahko videli na Playboy White Invasion dogodku.

Na svoj račun bo prišla tudi Sara Merčnik, študentka ruščine iz Maribora, saj bo lahko preverila svoje znanje ruščine.  Arty, 21-letni DJ, ki bo nastopil na zabavi, namreč prihaja iz hladne Rusije. Mogoče se bosta pa zapletla v vroč pogovor.

Slovenskim plejmejtkam se bodo pridružila tudi dekleta meseca iz tujine. Dogodek, ki se bo zgodil prvič v Sloveniji, bo prava paša za oči ter ušesa – 60 ton opreme, 100 m2 video površin, vodna zavesa, laser show ter kubistke bodo spremljali svetovno znane DJje: DJ Chuckie, R.I.O., Arty, Thomas Gold

Bela barva 30. marca na Gospodarskem razstavišču zagotovo ne bo tako nedolžna, kot se zdi.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri