10 največkrat klikanih Playboyevih lepotic na naši strani v letu 2013

  • 31.12.2013

Leto 2013 je skoraj za nami in čas je, da se malo ozremo nazaj ter preverimo, katera dekleta so v letošnjem letu najbolj burila vašo domišljijo na naši spletni strani, dragi obiskovalci. Predstavljamo vam deset največkrat klikanih in z zadovoljstvom ugotavljamo, da je med njimi največ ravno domačih lepotičk. 

(Foto: Playboy)

11 fotografij v galeriji

10. mesto: Anna Milinković

Prva domača zajčica je konec poletja odvrgla svoj životec in se pustila razvajati v Lepi Vidi, odličnemu spaju na sečoveljskih solinah. Fotografiral jo je naš Bor Dobrin.

www.playboy.si/dekleta/playmate/anna-milinkovic-gola-slovenska-zajcica/

9. mesto: Natalija Osolnik

Boginja Bollywooda smo zapisali, ko smo objavili fotografije čudovite Natalije, uspešne mednarodne manekenke, ki nam je naklonila to čast, da je je skupaj z nami odpotovala v eksotično Indijo in tam pozirala za serijo fantastičnih fotografij ter dokazala, zakaj ji ni para.

www.playboy.si/dekleta/pictorial/natalija-osolnik-boginja-bollywooda/

8. mesto: 10 najbolj priljubljenih domačih sanjskih deklet

Rubrika Sanjsko dekle je v Playboyu rezervirana za znana domača dekleta, najsi gre za estradnice ali manekenke, na njenih straneh smo gostili že vse. A najbolj gledane vseh časov so bile Jerica, Katja, Maji, Tjaša, Špeli, Jasna, Manca in Danica. Zbrali smo jih na enem mestu, da jih ne morete več spregledati.

www.playboy.si/dekleta/10-najbolj-priljubljenih-slovenskih-sanjskih-deklet/

7. mesto: Catherine Migliorini

Obrvi moških (pa tudi žensk) po vsem svetu je lepa Catherine vzdignila po tistem, ko je najavila, da bo svojo nedolžnost prodala na internetni dražbi. Za 600-tisoč evrov jo je potem kupil neznani japonski poslovnež, nam pa je vzdignilo še nekaj drugega, ko smo videli njen pictorial v brazilski ediciji Playboya.

www.playboy.si/dekleta/pictorial/lepa-devica-catherine-migliorini/

6. mesto: Ula Šemole

Seksi Ula krasi naslovnico naše januarske številke, ki je izšla decembra (2013), a še preden se je odločila pokazati v vsem svojem sijaju, smo jo konec leta 2012 (novembra) na straneh naše revije in spletne strani gostili v vlogi Sanjskega dekleta. Ne ene in ne druge fotoseanse ne bi smeli zamuditi.

www.playboy.si/dekleta/sanjsko-dekle/ula-semole-iz-skupine-shedivaz/

5. mesto: Vroča dekleta iz Srbije

Jugonostalgija še vedno vleče in med največkrat poklikanimi dekleti preteklega leta se je znašel tudi venček lepotic iz Srbije. Ni kaj dodati, rakete so.

www.playboy.si/dekleta/pictorial/jebo-te/

4. mesto: Katarina Benček

Diamantka Katarina je ena najlepših domačih estradnic in če bi je vam ne pokazali šele nekaj mesecev nazaj, bi se zagotovo na lestvici zavihtela višje od četrtega mesta. Fantastičen pictorial, ki ga je v okviru projekta Shoot the Centerfold 'zakrivil' naš svetovno priznani Playboyev fotograf Aleš Bravničar, so posvojile mnoge tuje edicije Playboya. Vau!

www.playboy.si/dekleta/pictorial/katarina-bencek-egejski-biser/

3. mesto: Iris Mulej

Vpliv prelestne in neverjetno seksi Iris je iz začetka leta 2012 segel še daleč v leto 2013. Aleš Bravničar je lepotno kraljico peljal tja, kamor dekleta njenega slovesa in stasu tudi sodijo: na znamenito plažo Ipanema v Rio de Janeiru, kjer se sprehajajo najlepše Zemljanke.

www.playboy.si/dekleta/pictorial/iris-mulej-2/

2. mesto: Nina Osenar

Na teveju se je ravno sukal zabavni šov z našo Nino v vlogi voditeljice, pa smo pomislili, da bi vam malo osvežili spomin nanjo in pokazali, zakaj še vedno velja za eno najbolj seksi Slovenk vseh časov. Rezultat je druga najbolj klikana vsebina na naši strani v letu 2013. Dokaze vam podajamo še enkrat:

www.playboy.si/dekleta/pogled-nazaj-vecno-cudovita-nina-osenar/

1. mesto: Manja Dobrilovič

Na prvem mestu se nahaja, povsem nepresenetljivo, fantastična štajerska lepotica Manja Dobrilovič, ki jo je v posebni 3D-izdaji ovekovečil naj svetovni 3D fotograf Matjaž Tančič. Posebno izdajo je pohvalil celo matičen Playboy in največje svetovne edicije Playboya, hvalospevi seksi Manji pa še vedno odmevajo.

Oglejte si jo še enkrat na spodnji povezavi: 

www.playboy.si/dekleta/playmate/stajerski-biser-na-krasu/

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri