Vrhunski TV oglasi, ki so navdušili v letošnjem letu

  • 31.10.2012

Tudi v letu 2012 smo si lahko ogledali kar nekaj oglasov, ob katerih zagotovo ne bi preklopili na naslednji kanal.

(Foto: Acura / www.acura.com)

NOVA HONDA CR-V

Eden najbolj navdušujočih oglasov, ki so ga predvajali v oglaševalskih nebesih - torej med tekmo Super Bowl - je fascinanten predvsem za generacijo, ki je uživala v odlični komediji Ferris Bueller's Day Off. Matthew Broderick za ta oglas oživi njegovo takratno vlogo in doda malce enostavnega humorja.

METLIFE

Ste gledali Živ žav? Najbrž ste. Pa Cartoon Network tudi, morda ga imate celo na bližnjici na TV daljincu še danes. Testirajte se in preverite, koliko risanih likov prepoznate v naslednjem oglasu:

TOYOTA CAMRY

Toyota prenavlja. Ker imamo radi inovacije. Zavese, izdelane iz pice? Policist, ki te zmasira, ko te ustavi zaradi prehitre vožnje? Sobna cvetlica, ki napade vlomilca? Dojenček, ki ne kaka? Inovacije. Aja, in nova Toyota Camry seveda. Ki ima vse, kar si želimo...

CHEVY CAMARO

Tale vas bo nasmejala...

SAMSUNG

Poznate tiste nečloveške vrste pred Apple trgovinami, ko se čaka na njihov naslednji produkt? Samsung vas osvobodi... in se pri tem z veseljem ponorčuje iz svojega tekmeca.

VOLKSWAGEN

Ko se že odvije ljubka reklama o tem, kaj vse bi pes naredil, da se lahko podi za Volkswagnom, presenetijo... Vojne zvezd?

BRIDGESTONE

Kaj se zgodi, če Bridgestone poleg pnevmatik, prične izdelovati še košarkaške žoge.

KIA OPTIMA

Adriana Lima. To je vse.

CHEVY SILVERADO

Oglas z neverjetno produkcijo. Post-apokaliptični svet na nivoju filmskih epopej. In neposredno frcanje znamke Ford. Klasika.

ACURA NSX 2012

Neverjeten avto. Z neverjetnim oglasom. V katerem nastopa sam Jerry Seinfeld. O tem, kako pomembno je biti prvi.

CHRYSLER

Polčas v Ameriki. Tako so naslovili ta dveminutni oglas, v katerem Clint Eastwood poda motivacijski govor za svojo domovino. Za Detroit. Rojstno mesto Chryslerja. Morda vas gane, morda ne - ampak hej, Clint Eastwood v TV oglasu? To je treba videti!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri