Razmišljajte drugače

  • 24.05.2007

Seveda če želite v današnjem svetu resnično uspeti. Kajti za to vam zgolj brezhibno, toda običajno delovanje možganskih vijug ne zadošča.

(Foto: Aleš Bravničar)

Biti morate tudi ustvarjalni. Za to pa morate razumeti delovanje možganov, ki se sami organizirajo v rutinske vzorce. V knjigi LATERALNO RAZMIŠLJANJE (NEW MOMENT, 2006) dr. Edwarda de Bona, ki je vodilna svetovna avtoriteta za kreativno razmišljanje, na 140 straneh spoznavate tehnike, da to rutino namerno presežete – kadar ustvarjalno razmišljanje, nove ideje, koncepte, alternative zares potrebujete. Dodane so mnoge vaje, da vam takšno razmišljanje preide v navado. Da boste knjigo res vzeli v svoje roke in jo preštudirali, povejmo, da je za de Bona, ki je doktor medicinskih znanosti in psiholog pa še kaj, edinstveno, da lahko enakovredno dela z učenci, direktorji največjih korporacij ter z vladnimi ustanovami. Nedvomno dovolj referenc za poglobljeno branje.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri