Privlačne lokacije za seks, ki se jih raje izogibajte

  • 06.02.2013

Včasih je zabavno izkusiti mesene užitke še izven postelje - a takšne avanture imajo lahko tudi neprijetne posledice.

"Pesek v riti? Nikakor!" (Foto: mradlgruber / Shutterstock)

NA PEŠČENI PLAŽI

Seks na plaži je tako privlačna ideja, da so po njej imenovali celo koktejl. Pri tem so seveda spregledali očitno problematiko svaljkanja dveh golih teles po pesku - sam pesek. Ki zna priti v najbolj odročne anatomske kotičke in nuditi piling tam, kjer ga resnično ne potrebujete.

Pesek v telesnih odprtinah pa ni ključna težava, ki si jo lahko nakopljete s seksom na plaži. Pesek je namreč odličen filter za bakterije, ki jih v morju nikakor ne primanjkuje, sploh ker ima doberšenj del svetovne populacije svojo kanalizacijo usmerjeno naravnost na obalo.

Zato previdno. Pesek si že lahko izperete s tušem, hepatitis A pa ne bo šel stran tako lahko.

VIDEO: akcija na plaži v filmu Swept Away (ja, ženska na posnetku je Madonna.)

V BAZENU

Za ljudi, ki načrtujejo seks v morju, je onegavljanje v bazenu nekakšna generalka, od katere pa lahko odnesete več, kot ste sprva načrtovali.

Da je seks v vodi, prežeti s klorom in urinom turistov, ki se jim zdi sprehod do stranišča nadvse ridikulozna misel za časa njihovih all inclusive počitnic, vse prej kot varno za naše nežnejše organe, so sporočili tudi iz Univerze v Kaliforniji.

Kot kaže, lahko s seksom v bazenu, razen odkritja, kako grozoten lubrikant je v resnici voda, razveselimo tudi številne bakterije, ki se bodo rade volje naselile v naši notranjosti in povzročale vnetja tam, kjer najbolj skeli.

VIDEO: akcija v bazenu, ki vas ne bo naučila ničesar, jo je pa vedno lepo pogledati - iz film Wild Things.

V AVTOMOBILU. KI SE PREMIKA.

Premnogi filmi, ki prikazujejo petdeseta leta 20. stoletja, nas učijo, da so v Ameriki najstniki za zmenek najraje izbrali danes pozabljene drive-in kinematografe, kamor so v družinskem jeklenem vagonu peljali svoje dekle in jo nato sredi filma nafilali na zadnjih sedežih.

Seks v avtomobilu je povsem tradicionalna praksa še danes, kadar svež ulov ne želimo izpostavljati motnjam v domačem gnezdu (doberman z zgodnjimi zametki stekline, perverzni sostanovalci, nesnaga iz leta 2009, žena,...).

Da bi to poznano prakso nadgradili v nekaj bolj adrenalinskega, so se tisti bolj "pogumni" med nami odločili seksati kar med vožnjo. In Darwin se je obrnil v grobu.

Če v Googlu poiščete "sex while driving" in ignorirate linke, ki vas vodijo do posnetkov seksanja celo na motorju, boste uvideli niz naslovov, ki se kvalificirajo le za črno kroniko. Nesreče, nesreče in nesreče. Kajti resno - že tako nam pozornost v avtomobilu dražijo telefoni in butaste radijske reklame, samo še eno bambino potrebujemo, ki se igra z našo prestavno ročico in cestna katastrofa je zagotovljena.

Heather Specyalski iz Connecticuta je celo poskušala oralni seks med vožnjo izkoristiti kot obrambo v obtožbi za uboj iz malomarnosti, ker je s svojim fafanjem povzročila nesrečo, v kateri je voznik umrl. Aja, mimogrede, te nesreče se iz očitnih razlogov za moškega ponavadi končajo še veliko huje kot za sovoznico. Ker... ja, saj veste.

V TAKSIJU

Pametni ljudje, ki bi radi seksali med vožnjo, raje vzamejo taksi.

Predvidevamo, da v Sloveniji ni pretirano veliko takšnih, ki bi taksi sklepali za privlačno seks lokacijo. Morda že zato, ker povprečna taksi vožnja traja slabih pet minut in bi morali za tovrstno akcijo naročiti vsaj vožnjo iz Ljubljane do Portoroža. Pri tem pa upati, da vas voznik ne vrže iz vozila nekje pri Uncu.

To se vsekakor ne bi zgodilo, če bi naleteli na britanskega taksista, ki je bil tako obseden s seksom, da je v svoj taksi inštaliral mini kamero, s katero je potem snemal parčke, ki so se onegavili na zadnjih sedežih. Tako se je sprva dobra ideja hitro sprevrgla v neprijetno YouTube situacijo.

V GOZDU

Ah, piknik v naravi. Zelo romantičen zmenek, ki se v zavetju narave lahko sprevrže v popolnoma spontano (lahko bi rekli celo naravno) spolno doživetje. Odlična seks rešitev za vse, ki trpijo za klavstrofobijo.

Ekshibicionistično dejanje, kot je seks v gozdu, pa ima lahko tudi neprijetne posledice. Poleg klopov, ki se vam po potrebi splazijo v kotičke, kjer jih bo nadvse zabavno iskati, nas je pritegnila tudi zgodba iz parka Glacier, kjer se je spolno aktivnemu parčku leta 1980 pripetila nadvse neprijetna nesreča.

Med seksom ju je namreč napadel medved.

Kar niti ni popolnoma nemogoče tudi v Sloveniji, sploh, če ste si izbrali katerega od južnih gozdov.

Biologija nas namreč uči (okej, priznamo, prebrali smo na spletu, ker tega v resnici nismo vedeli), da med seksom oddajamo drugačne vonje kot jih oddajamo sicer. Ti vonji za lokalno divjad očitno dišijo kot dve klobasici, ki se marinirata v lastni omaki in privlačijo mesojede zveri z bolje razvitimi vohalnimi senzorji od blizu in daleč.

Aja, mimogrede, par iz Glacier narodnega parka so našli mrtva.

 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri