Praznujte v bondovskem stilu!

  • 09.12.2008

Veliko načinov je, kako praznovati v prednovoletnem času. A tistih prav posebnih, ki so pripravljeni s stilom in užitkom, se bomo zagotovo najraje spominjali.

Mar res postane december vesel šele takrat, ko se zbiramo v velikih masah na javnih mestih ter ob kuhanem vinu in pivu iz plastičnih kozarčkov z ozeblimi rokami trkamo na medsebojna zdravja?

Sploh ne. December ja lahko bistveno bolj vesel in zabaven z nekoliko bolj stilnim pristopanjem. V tem posebno prazničnem obdobju se naravnost ponuja priložnost, da namesto klasičnega kozarca vina ali vrča piva sebi in svojim gostom privoščimo nekaj bolj prefinjenega. Izberimo pijače, ki bodo odražale prazničnost in glamur decembrskega časa. Čas je, da se posvetimo elegantnim pijačam.

Natočite in servirajte z dodano vrednostjo stila, ki ga najdete le pri redkih pijačah. Znamka, ki nudi vse to, je nedvomno MARTINI® - sinonim prestiža, šarma in elegance. Ali z drugimi besedami, glamur v kozarcu.

Imena kot so Dry, Bianco, Rosso, ali Rosato, niso le imena naravnih, osvežilnih, poživljajočih pijač edinstvenega okusa, temveč nas spremljajo vedno, kadar imamo opravka z zabavami na nivoju. Gre za pijače, ki poleg stila in elegance nudijo veliko več. Od enostavnega serviranja z ledom do čutnega mešanja s sadnimi sokovi ali mineralno vodo, v kombinaciji z dodatki raznih začimb, zelišč in sadežev, nudijo številne možnosti kombinacij - izbira je vaša!

Odložite pivske vrče in vinske kozarce, poprimite za posebne kozarce, kot so 'tumbler', 'highball' ali pa 'martini kozarec' (Y) in obiščite spletno stran giorgiomartini.si, kjer vas čakajo fantastični recepti za pripravo posebnih pijač za posebne dni – pijač MARTINI®.

Minister za zdravje opozarja: Prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri