Potikamo se po Schengenfestu in imamo se fajn - 1. del

  • 02.08.2014

Prvi dan Schengenfesta je za nami in srečali smo se tudi z Itak Ven ekipo!

(Foto: Marko Vovk)

8 fotografij v galeriji

Z vami želimo deliti nekaj utrinkov iz še trajajočega Schengenfesta, kjer se predajamo dobri glasbi, odlični družbi (hej, Itak Ven banda!) in vrhunski glasbi - Die Antwoord, Laibachi in Moveknowledgement! 

Schengenfest 2014
Kraljica Kolpa s pečati svojih oboževalcev.

Schengenfest 2014
Natančni, strogi, brezkompromisno samosvoji. Laibach.

Schengenfest 2014
Vrsta zabave žejnih obiskovalcev se je vlekla pozno v večer.

Schengenfest 2014
Šotoriščniki so se prilagodili kot pištola toku, zmotilo jih ni niti blato, ki s pomočjo vremena za sabo pušča le še sledi.

Schengenfest 2014
Festival ponuja pestro biro glasbe, ki zagovarja raznolikost. Besede imajo moč, pozitivne so se širile z Itak Van-om po Schengenfestu! Vsi drugačni, vsi povezani! Itak Ven ekipa, tokrat v t.i. Festival Edition, je s prepoznavnim kombijem na Schengenfestu prisotna vse dni - če jih vidite, jih pozdravite.

Schengenfest 2014
Moveknowledgement so obudili od pivca otopele čute ter s svojim žganjem spominjali na mehkejšo različico Rage Against The Machine. Po zgodnjih predskupinah so pričeli s petkovim razvratom.

Schengenfest 2014
Sugar, spice and everything nice. Mladina je spregovorila: »Manj sovražnosti, več muske«!

Schengenfest 2014
V zidanici gostijo brhke gospodične, ki so krive za razbeljene glave mimoidočih. Tako sonce ni edini razlog za skok v Kolpo...

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri