Playboy Varieté

  • 16.03.2012

Pred vrati laja vaš pes in tuli vaša žena. Koga spustite v hišo? Psa. Ko bo enkrat v bajti, bo utihnil.

Fenomen

Francka pri zdravniku:
»Doktor, imam veliko težavo! Niti en moški me ne
more zadovoljiti.«
»Poskusite z dvema moškima,« odvrne doktor.
»Ja, poskusila sem z dvema, tremi, štirimi – in nič!« obupano reče Francka.
»Pa poskusite s petimi ali desetimi,« že začuden
odvrne zdravnik.
»Tudi to sem že poskusila …«
»Francka, vi ste pravi medicinski fenomen!«
»Fenomen, doktor, fenomen, ne pa kurba, kot govori vse mesto!«

Skupno in različno

Kaj imata skupnega balon in devica?
En vbod.
In v čem sta si različna?
Prvi umre, druga zaživi.

Samo da se obrača

V slovenskem smučarskem središču sredi visoke turistične sezone. Vreme je že dolgo katastrofalno, zato turistov skorajda ni in vsi v mestecu so si nakopali dolgove. Na srečo pride v recepcijo majhnega hotela bogat ruski turist. Išče sobo in na pult položi sto evrov, saj si jo želi poprej ogledati. Vzame ključ in se odpravi po stopnicah v tretje nadstropje. Hotelir vzame bankovec in teče k mesarju, ki mu dolguje ravno toliko. Mesar vzame denar in odhiti k peku, da mu plača svoj dolg. Pek steče v špecerijo, da vrne dolg za moko, ki jo je sredi krize vzel na up. Špecerist triumfalno izroči denar prostitutki, ki mu je dala na kredo. Prostitutka hitro stopi v hotel, kjer je dolžna za sobo, na pult položi sto evrov in odide. V tistem trenutku se bogati Rus vrne v recepcijo in reče, da s sobo ni zadovoljen, vzame sto evrov in odide.

Moška pamet

V hudem sneženju se zgodi huda prometna nesreča, v kateri sta udeležena moški in ženska vsak s svojim avtomobilom. Oba avtomobila sta popolnoma uničena in zarinjena v sneg, presunljivo pa se voznika nista poškodovala. Oba se skobacata iz avtomobila, si ogledujeta situacijo in ženska reče:
»Torej ... vi ste moški ... zanimivo. In jaz sem ženska. Vau, poglejte, kaj se je zgodilo z avtomobiloma, midva pa sva povsem nepoškodovana! To je verjetno usoda. Verjetno nama je usojeno, da se spoznava in postaneva prijatelja in živiva skupaj do konca najinih dni.«
Moški, počaščen, ji odgovori: »Ja, se strinjam, to mora biti usoda.«  Ženska nadaljuje: »In poglejte to, še en čudež! Moj avto je popolnoma uničen, ampak tale steklenica vina je ostala nepoškodovana. Gotovo usoda želi, da vino spijeva in proslaviva najino srečo.«
Potem ponudi moškemu steklenico. Moški se strinja, odpre steklenico in jo nagne, spije pol vina in jo vrne ženski. Ta steklenico zapre in jo spet ponudi moškemu. Moški steklenico vzame in žensko vpraša:
»Vi ne boste?«
Ona odgovori: »Ne, bom raje počakala, da pride policija.«

 

 

 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri