Playboy Mansion v igri GTA V

  • 01.10.2013

Ko smo že mislili, da smo v igri GTA V videli res vse, smo naleteli na Playboyevo graščino. Tam smo zaman iskali dotičnega starejšega gospoda v šlafroku, a med posedanjem v bazenu z lepoticami smo pozabili tudi nanj.

Grand Theft Auto V je moderen krimi-ep, ki vas prvič v dolgoletni uspešni seriji postavi v čevlje ne le enega, temveč kar treh protagonistov, s skupnim ciljem: zaslužiti. Dogajanje je postavljeno v izmišljeno mesto Los Santos, ki pa s svojimi četrtmi in okolico spominja na Los Angeles v Kaliforniji. 

In eno izmed najprijetnejših velikonočnih jajčk (tako razvijalci pravijo skritim priboljškom v igrah, ki pa jih morajo igralci odkriti sami) v igri je zagotovo Playboyeva graščina. Da, z jamo vred. Tod se naokoli smukajo razgaljena dekleta, zvečer pa se zabavajo v bazenu. Nejboljše pri vsem skupaj je seveda dejstvo, da vas noter spustijo kar pri vhodnih vratih. No, še vedno gre za virtualen in ne resničen svet, ne pozabite. Oglejte si video, ki so ga na YouTube naložili JoblessGamers.

Opozorilo velja: vseh stvari iz igre raje ne poskušajte v resničnem življenju. Kot tale skok na kanto. Fizika jo pač včasih v igrah ubere malo po svoje, kar zna doma na Zemlji biti precej boleče.

S svojo dnevnosobno konzolo večkrat preživljata proste trenutke? Igra GTA V je v podalpju že na voljo, naročite pa jo lahko v spletni štacuni Igabibi

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri