Obsojenka, ki je obnorela internet, morda razgaljena v Playboyu?

  • 15.04.2013

Internet se je zaljubil v policijske fotografije obsojenke Meagan Simmons, ki je čez noč postala spletna zvezda.

Najlepša med aretiranimi (Foto: N/A)

Če v preteklem mesecu morda niste naleteli na novi internetni meme, ki vključuje portretno fotografijo "lepe obsojenke", kot so dekle na fotografiji iz policijske kartoteke, ki je obkrožila svet, poimenovali uporabniki, naj vam na hitro obnovimo zgodbo, ki je iz anonimnosti pripeljala 27-letno Meagan Simmons iz Floride.

Julija 2010 je bila Meagan Simmons aretirana zaradi malomarne in nevarne vožnje. Posadili so jo pred sodnika, ki ji je prisodil eno leto pogojne kazni in Meagan je s sključeno glavo in polna sramu, odšla domov.

Prevrtimo naprej. Leto 2013. Meagan Simmons je na incident že skorajda pozabila, ko je njena fotografija iz policijske kartoteke nenadoma zaokrožila po spletu, vse v sklopu novega spletne atrakcije, ki so jo poimenovali kar "Attractive Convict" - privlačna obsojenka.

Vzklilo je več kot 280 njenih fotografij s pripisi, ki šaljivo poveličujejo njeno lepoto. Med drugim so na njeno fotko zapisali: "Povejte mi številko njene celice," pa "Kriva... da mi je ukradla srce," do "Iskana... v petdesetih državah."

Attractive Convict

Meagan, ki je sicer opazila, da njena fotografija iz kartoteke kroži po spletu, ni niti za trenutek pomislila, da je v resnici postala že prava spletna zvezda, dokler je ni poklicala novinarka edicije Huffington Post in jo prosila za intervju.

Obiskali so jo v njenem domačem kraju Zephyrhills na Floridi, v mestecu, kjer živi 10.000 ljudi. Izvedeli so, da je lepa Meagan nekdanja natakarica v seksi baru Hooters, intervju pa je še razkril, da če bi lepotico poklical Hugh Hefner in jo povabil k slikanju za Playboy, zagotovo ne bi rekla ne.

Bomo lepo obsojenko morda kmalu videli na novih fotografijah?

Novica o zvezdniškem statusu lepe obsojenke...

Vir: Huffington Post

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri