Novi Playboy: S prelepo Svetlano Cigoj na zapuščenem letališču JLA, Toby Price za 25V in veliko gurmanskih užitkov

  • 10.11.2016

Tokratni Playboy se v drugi polovici revije predaja kulinaričnim užitkom. Pri nas in drugje, da boste vedeli kje dobro jesti in s kom si to jedačo tudi podeliti. Jesenska letina vsega, kar moške zabava, vas že čaka.

Le kje se je s kotalkami zabavala Svetlana Cigoj? (Foto: Playboy Slovenija)

Sanjsko dekle: Sandra Eržen

Iskriva in vedno aktivna Sandra se je že zelo kmalu naučila, da je v življenju najpomembneje biti srečen. Srečen pa si lahko le, če si zadovoljen s seboj. Pot, ki jo je pripeljala do tega spoznanja, ni bila lahka, je bila pa zelo poučna. Kot pravi sama, preveč dovolimo, da na nas vplivajo družba in mnenja iz okolice. Ko se je to začelo negativno zajedati v njeno življenje in ji je tako skrhalo samozavest, da je vplivalo na njeno zdravje, je spoznala, da je čas za spremembe. Predala se je športu, zdravim prehranskim navadam in se zgradila v močno osebonost – tako fizično kot tudi psihično. Zdaj je tu, pripravljena na nove izzive.

Svetlana Cigoj: Dan za fizkulturo

Gibanje je zdravo, zato smo skorajda že čisto slovensko ukrajinsko lepotico, nekdaj profesionalno plesalko, zdaj pa učiteljico plesa, vizažistko in mamo SVETLANO CIGOJ povabili na rolanje, kolesarjenje in raztezanje mišic na najbolj nenavadno lokacijo – na zapuščene letališke steze podzemnega letališča JLA. Pripetila se je intenzivna kolizija modernega, nostalgičnega, skrivnostnega in seveda divje privlačnega.

Neustrašna Saša Lendero v divjini z Branetom T. Červekom

Sašo Lendero sem poklical, da bi se kot prva predstavnica nežnejšega spola v projektu V Divjini s SSFN opogumila in se z mano podala v naravo ter v njej preživela vsaj en dan in eno noč. Takoj sem začutil njen pogum, radovednost in neustavljivo energijo. Energijo odprtega srca, ki ohranja svet pri življenju! Brez ovinkarjenja, brez blebetanja je pogumno privolila: »Brane, grem ...« in čez trenutek dodala: »... toda mene je grozno strah medvedov!«

Mamilarska vojna v Manili: Prosti za odstrel

Noč za nočjo se v Manili vrstijo umori. Odkar je predsednik Rodrigo Duterte na trgovce z drogo in odvisnike razglasil prosti lov, vladata na ulicah nasilje in samovolja. Nedolžni umirajo. Gangsterji vladajo. In nekdanji fotografi na senzacije postajajo borci za človekove pravice – tako imenovani nightcrawlerji, nočni lovci, so na lovu za fotografijami, da bi te prebudile svet.

25V: Toby Price

Pogovor z aktualnim motociklističnim zmagovalcem relija Dakar, ki se je rodil na ranču in postal kavboj na reli specialki. O tem, kaj v življenju zares šteje, kaj ga zjutraj vrže iz postelje in zakaj ga na osvajalskem pohodu do sanj ni ustavil niti zlomljen vrat.

Pravi London ob vrču piva

Tisti, ki še vztrajajo v predragem, prenaseljenem in preveč hektičnem mestu, še poznajo pristne londonske pube, kjer je dobro angleško pivo še vedno bolj cenjeno kot hladna steklenica stelle artois in nedeljski 'roast' še vedno tradicija, ki je ne gre zamuditi.

Restavracija Aviator: Kraljestvo vrhunskega okusa

Peljemo se na gurmanski obisk. Ne zmenimo se za Portorož in Sečo, Playboyeva ekipa se zapelje še mimo živopisnih Sečoveljskih solin do portoroškega letališča. Tam v sinje modri, sončno rumeni in beli barvi uzremo nezgrešljiv napis AVIATOR. Se nam ob mislih restavracije Aviator na poti skozi Sečovlje ne morete zgrešiti. Je del portoroškega letališča, zelo dobro vidna z glavne ceste, še preden lahko zapeljete mimo dovoza na parkirišče. Aviator je danes na dobrote upravičeno začnejo cediti sline?

Intervju: Jorg Zupan

Jesenski veter je v ljubljansko kulinarično ponudbo vnesel tudi svežino in mladost. V centru mesta je priljubljeni Smrekarjev hram dobil novo podobo, njegovo dolgoletno tradicijo in sloves odlične kulinarike nadaljuje restavracija Atelje s kuharskim šefom Jorgom Zupanom na čelu.

In še mnogo drugih vsebin!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri