Nore žurke največjih športnih zvezdnikov

  • 08.09.2012

Profesionalni športniki imajo veliko denarja, veliko energije in veliko razlogov, da prosti čas izkoristijo za čim večji razvrat.

(Foto: Wallenrock / Shutterstock)

MINESSOTA VIKINGI NA SEKSI VALOVIH

NFL ekipa iz Minessote je pred leti izvedla t.i. Love Boat Scandal - škandal na ladji ljubezni, ki je bil celo tako odmeven, da ima danes kar svojo wikipedia stran. Nogometaši so leta 2005 najeli nekaj ladjic in na te ladjice pripeljali kar nekaj prostitutk. Ki tam niso bile zato, da veslajo.

Vir: Wikipedia

NEMŠKI RAZBOJNIKI

Nemška ekipa hokeja na travi (ja, tistega "ta drugega" hokeja) je na letošnjih olimpijskih igrah v Londonu bila zmagovalna. In takšno zmago je potrebno proslaviti. Tega mnenja so bili tudi presrečni travnati hokejisti iz Nemčije, ki so križarko, na kateri so slavili zmago, popolnoma uničili. In ko rečemo popolnoma, mislimo v stilu slovenskih maturantov - torej, luknje v stropu kabin, ki so bile z nečem izžgane, razbiti stekleni deli sten, povsod madeži polite pijače. Na križarki so morali zamenjati praktično vse preproge in prevleke. Škode je bilo za pol milijona evrov.

Vir: The Local

KAKO SE ZALIJE STANLEYEV POKAL?

Leta 2011 so si hokejski megapokal pridrsali bostonski Bruinsi. Prestižni pokal so potem rade volje delili s soigralci, iz nega pili ustrezno opojne substance, bleščeča zunanjost velikega pokala pa je privabila tudi številne radovednice, ki so se hitro sprevrgle v radodajnice. V klubu Shrine so naročili gigantsko steklenico šampanjca (famozni Ace of Spades, ki stane 78.000 EUR) in do konca praznovanja nabili račun na 117.000 EUR.

Slaba novica za Bruinse: zabava je vsaj malenkostno za vselej ovekovečena na YouTube:

Vir: Larry Brown Sports

JAVON WALKER ŽURA DO NEZAVESTI

Javon Walker je bivši igralec NFL lige. O njegovem žurerskem pohodu leta 2008 se govori še danes, ko se omenja Walkerjev 'incident s šampanjcem'. Takrat je namreč po ameriških medijih zaokrožil šopek fotografij, na katerih Walker s šampancem šprica ljudi v nekem nočnem klubu. In to s steklenico za steklenico (ni jasno, če je šlo za poskus razkazovanja premoženja ali poskus množične utopitve). Walker seveda ni uporabljal nek cenen šampanjec, temveč kar Dom Perignone - po neznanih plesočih je polil za 12.000 EUR te vrhunske penine.

No, nekaj ur kasneje, so ga potem našli nezavestnega na bližnjem križišču.

Vir: TMZ

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri