Nekaj zabavnih tvitov, ki so nas nasmejali v 2012

  • 16.10.2012

Twitter - kjer si lahko tudi javne osebnosti privoščijo malce cinizma in neobdavčene dobre volje.

(Foto: AlexAnnaButs / Shutterstock)

"Letališče v Denverju: kjer je moda iz leta 2003 še vedno živa in zdrava." - Grace Helbig, komediantka in video-blogerka o odsotnosti modne policije v Koloradu.

"Lahko noč. Če me zjutraj ne vidite, to le pomeni, da niste nek psiho, me opazuje z daljnogledom ali pa je vlomil v mojo hišo." - Joe Randazzo, urednik komičnega portala The Onion o osebnem prostoru.

"Kateri je moj najljubši Bond? Težko vprašanje, moral bom reči kar James." - Peter Serafinowicz, samooklican za moško igralko, o favoritiziranju le enega pravega Bonda.

"Če Snooki rodi antikrista, bom samo vzkliknil 'Sem vam rekel!'" - Rainn Wilson, komik in igralec v seriji Pisarna, o tem, kaj vse lahko prileze iz Snooki.

"Pozabite na Alcatraz.Ko sem v San Franciscu, hočem tvitati iz pisarn Twitterja in googlati iz pisarn Googla. Mislite, da je to mogoče?" - William Shatner, igralec in večni kapitan Kirk, o 

"Moj najljubši del twitterja je, ko nam neznani ljudje dajo vedeti, da beremo njihov 'uradni' profil." - Anjeatter Carter, blogerka in pisunka pri Nerdistu, o tem, kako je na spletu pravzaprav vsak sam svoj VIP.

"Naslednji, ki mi reče, da sem 'prijazen', ga bom udaril na gobec." Steve Carell, komik in igralec, o mejah prijaznosti.

"Ravnokar sem obiskala Emerson Alternative srednjo šolo v Oklahomi. 70% deklet je nosečih, pa še kar hodijo v šolo. Impresivno." - Lisa Ling, novinarka, o tem, kaj med glavnim odmorom očitno počno dijaki v Oklahomi.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri