Je zdaj pravi trenutek, da si pogledamo nekaj nedavnih športnih izgredov?

  • 20.02.2014

Nekaj nas je pozvalo, da smo po spletu pobrskali trenutke, ko navijači pozabijo smisel športa.

Ko zmanjka argumentov ... (Foto: YouTube)

Že kar nekaj časa je minilo od našega spletnega članka o navijaških izgredih, ki smo ga - verjetno primerno - naslovili "Dan, ko šport umre". Včerajšnji pripetljaj, ki odmeva po vseh slovenskih medijih, nas je motiviral, da tisti objavi sedaj dodamo nadaljevanje.

Navijači moštva Jets proti navijačem moštva Patriots

Bilo je lani, ko so se sprli navijači dveh eminentnih NFL ekip in se pričeli prerivati pri vhodu na stadion. Da se jim koleščki v razgretih glavah vsekakor ne vrtijo v pravo smer, so pokazali takoj, ko je eden med njimi udaril žensko.

Navijači moštva Ravens proti navijačem moštva Chiefs

Nekako znano je, da navijači NFL moštev Chiefs in Ravens ne bodo nikoli našli načina, kako skupaj v miru spremljati tekme med njihovima ekipama. Ko se snidejo, pač poči. Tako zelo, da jih morajo kot pse, ki se gonijo, polivati z vodo. 

Požrtvovalna ženska navijačica

Niso samo moški navijači tisti, ki radi pozabijo, kje je meja normalnega uživanja v športnih prireditvah. Včasih se zatemni tudi pred očmi kakšne preveč nasilne navijačice.

Kaj pa, ko se odtrga športnikom?

Preteklo leto 2013 je bilo pestro tudi na NBA parketu. Dovolj pestro, da se je naredila kar zbirka nič kaj športnih trenutkov.

Tudi na nogometnih zelenicah ni manjkalo pristne bolečine in jeznih kontaktov.

Aktualna slovenska izgredniška cvetka

Bolj star, bolj nor. Da ne bomo ovinkarili, zakaj smo se pozabavali s tole kolekcijo športnih "hitov". Če ste preteklih 24 ur preživeli v jami, pa kliknite tule za vsaj osnovne informacije.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri