Najbolj inovativni in nevsakdanji bordeli

  • 24.08.2012

Včasih je bordel več kot le hiša slabega slovesa.

(Foto: Shutterstock)

MOBILES DE CAMPAGNE

Bordel na kolesih

Francija je svoj čas kar naprej tičala v vojni. Prvi, drugi, Alžirija, kolonije, revolucije. In ko je vojno stanje, postane kurbanje nekoliko omejeno, sploh, če se med tvojim domom in najbližjih bordelom vkoplje doberšenj del Wermachta. A Francozi so se odločili, da ne bo nič stalo na poti do njihove ejakulacije.

Tako so se v času obeh svetovnih vojn bojda pojavili večji tovornjaki, v katerih so bile naložene prostitutke (tam nekje do 10 na tovornjak), ki so jih potem šlepali do pohotnih vojakov, da so si ti lahko odtegnili nekaj minut od trošenja streliva in v premičnih bordelih raje trošili svoje mililitre.
Francoska vojska je očitno med vsemi polkovniki, generali, praporščaki in drugimi vojaškimi operativci, vedno imela tudi zvodnika.

Zadeva se je obdržala kot nekakšna tradicija in danes, po nekaterih delih Francije, ti bordeli na kolesih še vedno obratujejo, le da so vojaške tovornjake zamenjali dostavni kombiji. Tile Francozi, eh? Mi komajda prepričamo, da nam na dom v manj kot eni uri dostavijo pico, tam pa se ti še prostitutka pripelje kar na dvorišče.

SOAPLAND

Tuš kabina s prostitutko

V resnici bolje, kot se sliši tale mednaslov. Na Japonskem (itak!) so se spomnili bordelov, kjer ne ponudijo zgolj seksa, temveč te pri tem še dobro umijejo. Zadeva ni poceni: za okoli 900 evrov te v roke vzame prostitutka, oborožena z milom. Zvleče te v kopalnico, kjer te dodobra namili, dodobra poteši in potem še umije. Soapland - dežela mila, torej.

V posebno pripravljenih kopalnici stranka sedi na posebno izdelanem stolčku, ki ima po sredini vdolbino, da lahko marljiva pomivalka doseže vse najprijetnejše predele našega telesa. Za drugi del seanse, se prej omenjena pomivalka še sama dodobra namili, nakar se drgne ob strankino telo... gor in dol, gor in dol.

Če vas vse te aktivnosti še niso pripeljale do srečnega konca, vam potem verjetno že nekoliko utrujeno dekle dovoli še malce penetracijskega užitka. In pazite to: ker ste tehnično plačali za umivanje, Japonska tega bordela ne klasificira kot prostitucijo. Genijalno.

DAILY PLANET

Igralnica za odrasle

Avstralski bordel Daily Planet ima vse: fliper, biljardne mize, video igre, džuboks in vroče prostitutke. Prostor izgleda kot naša Arena v BTCju, le da je manj otrok in več prostitutk. Oziroma... no, saj veste. Pod eno streho so združili vse, kar moške zabava in to naredili tako uspešno, da so leta 2003 celo kotirali na borzi! Ja, v Avstraliji lahko kupiš delnice bordela.

Bordel letno nabere okoli 2 milijona avstralskih dolarjev profita (nekje 1.6 milijona evrov). Ker najboljše ideje so vedno tudi najbolj preproste.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri