Na Playboyevi zabavi bo zapela Playboyeva lepotica Katja Ajster - Kataya

  • 26.11.2013

Kataya je vrhunska slovenska vokalistka, ki pa jo zvesti bralci Playboya že poznajo.

Kataya, ko je bila leta 2006 še Katja Ajster, Playboyevo dekle meseca aprila (Foto: Aleksander Štokelj)

7. decembra bo na zabavi Playboy Mansion Party: Winter Edition v klubu Mansion v Celju nastopila vokalistka Kataya. In mnogi med vami jo že prav dobro poznate.

Kataya je danes ena najbolj prepoznavnih mladih pevk na slovenski glasbeni sceni. Ima neverjetno prepričljiv vokal, ki ga je med drugim posodila tudi Smrketi za sinhronizirano različico filmskih Smrkcev. Svojo glasbeno pot je pričela v zasedbi Tangels, te dni pa je najbolj na odmevu njen hit Numero Uno, ki ga prepeva v družbi raperjev Challeja Salleja in Erika. Ja, posneli so tudi videospot!

Ko je Kataya še bila Katja Ajster, pa je že prepričala bralce slovenskega Playboya - leta 2006 je bila namreč Playboyevo dekle meseca aprila. Že takrat nam je zaupala, da je glasba vsekakor njena ljubezen, da pa se je bo lotila veliko bolj profesionalno, kot je to značilno za Slovenijo.

In res - predanost učenju petja in dobro izkoriščen talent sta Katjo Ajster zgradila v udarno pop glasbenico. Spoznajte jo v živo na zabavi Playboy Mansion Party: Winter Edition že 7. decembra v klubu Mansion v Celju, kjer boste nedvomno navdušeni nad njeno pevsko razsežnostjo (frajerka prepričljivo poje celo komade vrhunskih glasbenih div kot sta Beyonce in Adele!)

Katja Ajster leta 2006

Poglejte, kako nas je Katja Ajster navdušila leta 2006! Lahko pa tudi obiščete njeno uradno stran, kjer so na voljo tudi vse njene skladbe.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri