Mojedarilo je pravo darilo

  • 03.12.2007

Letos lahko svoje ljube presenetite s prav posebnimi darili! Na spletu se je namreč pred kratkim pojavil prvi pravi darilni portal, www.mojedarilo.com, ki vam ponuja možnost neklasičnega obdarovanja vam dragih oseb. Zdaj lahko podarite drznost, nepozabno doživetje in celo domišljijo!

Portal noro dobrih idej

Glavna prednost za uporabnike portala so ideje! Namig, kaj lahko za koga kupite, vam pošljejo kar na vaš mail v obliki opomnika in to za vsako priložnost posebej. Ko boste za svojega obdarovanca/ko izbrali pravo darilo, bo le-ta na dom prejel lično zavit in oblikovan darilni bon.

Portal je zasnovan na široki izbiri daril – doživetij: od kartinga, aerobike, photoshootinga, jumbo presenečenja, do wellness paketov in drugih presenečenj.

Portal premore tudi izjemno koristne pripomočke, ki jih združene na enem samem spletnem mestu zlepa ne boste našli:

  • baza prijateljev, kjer si lahko zabeležite podatke prijateljev, znancev, družinskih članov, sodelavcev, ljubic in ljubimcev … Vsebuje namreč prostor za vpis rojstnih dni, obletnic in drugih oblik priložnosti, možno pa je tudi dodajanje fotografij ...
  • opomnik - za vse vpisane osebe in priložnosti si lahko skreirate opomnik, ki vas bo avtomatično, po poti spletne pošte, opomnil na bližajoči se dogodek, npr. 45 ali pa le 15 dni prej, skupaj z idejo ali namigom za najbolj primerno darilo.
  • moja darila je baza, ki je namenjena tudi vsem pozabljivcem in tistim, ki se včasih ne spomnimo takoj, kaj smo dobili in podarili pred tremi leti. Tako se boste lažje ognili rdečici ob spoznanju, da ste isti osebi poslali isto darilo že v drugo.
  • moje želje – na tem mestu si ustvarite bazo svojih želja, ki bo povezana z bazami vaših prijateljev. Ti bodo z brskanjem po vaših željah takoj videli, kaj si dejansko želite za darilo, tako da bo možnost manj prijetnih presenečenj skoraj nična.
  • povabi prijatelja – tu lahko povabite svoje prijatelje, znance … Če se bodo vašemu povabilu odzvali, boste vi nagrajeni s t.i. MD točkami, ki veljajo kot popust pri nakupih.
  • oceni doživetje - vsakič, ko opravite določeno doživetje, ga lahko tudi ocenite, in si spet pridobite točke.
Noro, ne?

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri