Lili

  • 24.01.2008

Lili s Kolodvorske je doslej edina navidezna TV-voditeljica v Sloveniji. In ravno zato, ker vodi oddajo na nacionalki, je bila ob naši ponudbi za fotografiranje nekoliko skeptična. Na odziv vodstva, ki jo je najbolj skrbel, še čaka, a že zdaj je prepričana, da bodo osupli.

Pravi, da njena odločitev tako ali tako ne bo všeč vsem, toda kam pa bi prišla, če bi se ozirala na mnenje vsakega! Zato odločitve ne obžaluje, nasprotno, dala ji je nov zagon, samozavest in drznost, ki je za pojavljanje v medijih zelo pomembna.

»Mislim, da bi se ljudje morali bolj zavedati, da se samo enkrat živi.« Če se sprašujete, kaj gospodična pravzaprav vodi: Lili najdete na Zabavnem infokanalu, ki ga pripravlja MMC RTV. Na sporedu je predvidoma vsako dopoldne na TVS 2.

Točna ura se spreminja, ampak načeloma je Lili ob devetih že pred kamerami. Obožuje glasbo, tako da ji v družbi glasbenih spotov zgodnja ura ne povzroča težav. Pravi, da neskončno uživa v svojem delu in da je šolski primer postmoderne ženske, ki lahko počne več stvari hkrati.

Ko ni pred kamerami, jo najdete pred računalnikom. Pred kratkim si je končno kupila prenosnega, tako da zdaj s še večjim veseljem piše blog na svojem balkonu (kliknite na www.rtvslo.si/blog in vse vam bo jasno). Velikokrat se nasmeje komentarjem svojih blogerskih prijateljev, ki se jim ob tej priložnosti zahvaljuje, da so ji pomagali tudi pri odločitvi glede ponudbe za slovenski Playboy.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri