KINO VSTOPNICE: Kriminalni triler – Računovodja

  • 20.10.2016

Christian Wolff ni navaden računovodja. Življenje matematičnega genija meji med norostjo in genialnostjo, saj krinko običajnega računovodje uporablja za prirejanje finančnih knjig najbolj nevarnim svetovnim kriminalcem. Podarjamo 3 x 2 vstopnici za ogled filma Računovodja v Kinu Bežigrad, Koloseju Ljubljana ali v katerem koli Cineplexxu po Sloveniji!

(Foto: Blitz Film)

Matematični genij Christian Wolff (oskarjevec Ben Affleck) ima raje številke kot ljudi, tako knjigovodske posle opravlja za nekatere najhujše zločinske organizacije. Njegove stalne stranke so mamilarski karteli, preprodajalci orožja, pralcei denarja in morilci.

Ker ga preverja inšpektorat ministrstva za finance pod vodstvom Rayja Kinga (oskarjevec J.K. Simmons), Christian prevzame še »normalno«, torej v očeh zakona neoporečno stranko: podjetje za najsodobnejšo robotiko, kjer je mlada računovodkinja (Anna Kendrick) v poslovodnih knjigah odkrila neujemanje, ki dosegajo milijonske vsote. Christian razvozla knjige in je vse bliže resnici, pri tem pa začne levo in desno naraščati število trupel. Oba se tako znajdeta sredi smrtonosne zarote.

Podarjamo kino vstopnice!

V nagradnih igrah na Facebook straneh Playboy, Aktivni.si in Govori.se smo pripravili nagradno igro. Trem, ki bodo v komentar zapisali pravilen odgovor na nagradno vprašanje, bomo podarili 2 vstopnici za ogled fantastičnega trilerja Računovodja v Kinu Bežigrad, Koloseju Ljubljana ali v katerem koli Cineplexxu po Sloveniji! Nagrajence žrebamo v ponedeljek 24. 10.!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri