Kako postati akcijski heroj v treh korakih

  • 04.09.2012

V čakanju na Jamesa Bonda v Skyfall, se še sami oblačimo v akcijske heroje.

(Foto: Sony Pictures)

1. USTREZNA SONČNA OČALA

Če imaš zelo dobra sončna očala, se te še otroci bojijo. Mogoče. Tako nas uči Hancock.

Tudi, če plezate po najvišji stavbi na svetu, potrebujete vrhunska, športna sončna očala, po možnosti iz kakšne omejene edicije. Misija Nemogoče: Protokol Duh!2. ODŠTEKANE TEHNOLOŠKE IGRAČKE

Dvižne vrvi, pištole vseh kalibrov, obvezen je seveda tudi športni avto (James Bond priporoča aston martina), laserji, moderni mini računalniki, avtomatski mitraljezi namontirani na avtomobilski pokrov, rakete kratkega dometa in snežne sani. Vsaj za začetek - bi rekel Pierce Brosnan kot James Bond.

3. SPOSOBNOST IMPROVIZACIJE

Če gre komu lahko cel dan narobe, je to zagotovo akcijskim herojem. Ugrabijo ti bejbo, s katero si imel nečedne načrte za ta večer, zaprejo te v temno in vlažno klet, kjer te prebutajo z vrvjo, streljajo te iz vseh strani in z vsemi strelivi poznanimi naši civilizaciji, zvečer pa še ugotoviš, da nimaš zlikane srajce za na elitni dogodek v graščini lokalnega negativca. Pravi heroj se zato nenehno adaptira. Ni suženj rutine ampak vsak dogodek sprejme kot lekcijo. Takšno, ki jo vedno lahko obrne v svoj prid.

Kaj naredi Batman, ko mu v Vitezu teme v zrak vržejo pol mesta, izpustijo najbolj nevarnega sovražnika, na koncu pa je še prisiljen uničiti nenadomestljivi bat-motor?

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri