Kaj vse smo pripravljeni storiti za seks

  • 10.08.2012

Ko ni ograje, ni religije in ni domovinske ljubezni, ki bi lahko ustavila željo po dišeči muci.

(Foto: Georgescu Gabriel/Shutterstock)

Ustvari novo religijo

Če ste kaj brali o super seksi sestrah Boleyn, ki so rajcale britansko aristokracijo v 16. stoletju, ste morda seznanjeni tudi s takratnim kraljem Henryjem VIII. Čeprav je bil leta 1525 eden največjih frajerjev, je bilo tudi njemu prepovedano vtikati svoj nepotešeni ud v njemu tako mikavno Anne Boleyn.

Namreč, četudi se je Anne odločila, da mogočnemu kralju dovoli dostop do njenih čipkastih spodnjic, saj ji je bilo obljubljeno celo mesto kraljice, se Henry ni smel ločiti od svoje obstoječe žene. Katoliška cerkev tega namreč ni dovoljevala -  a kralj Henry se je odločil, da ne bo ostal nepotešen.

Pričel je sprejemati gomilo novih zakonov, s katerimi si je dajal vedno več moči in avtoritete, tako pa je sčasoma ustanovil svojo lastno religijo, si prisvojil samostane po vsej Angliji, Irski in Walesu, in se oklical za vodjo tega verskega oddelka. Tisti, ki se s tem niso strinjali, so glavo domov odnesli pod pazduho in kralj Henry VIII je lahko neovirano zaoral v mlado, vročo Anno.

Pobeg iz zapora - sredi druge svetovne vojne

Ko rečemo zapor, seveda mislimo nacistični kamp za vojne zapornike. V drugem delu svetovne vojne drugačnih zaporov sploh ni bilo. In v enem takšnih se je znašel češki frizer Horace Greasley. Star je bil 20 let, ko je njegovo deželo naskočila Hitlerjeva vojska in kaj hitro je ugotovil, so škarje in glavnik hudo neuporabno orožje proti Wehrmachtu.

Tako je bil Horace v zaporu še preden se je vojna dobro začela. In kot vsak mlad vzhodnoevropski brezskrbnež, mu tudi nacistične grožnje niso izbile seksa iz glave. Med bivanjem v zaporniškem kampu na Poljskem, je frajer spoznal mlado hčerko nadzornika kopačev kamenja in jo kaj kmalu začel polniti z vso češko vnemo, ki jo je pohotni zapornik premogel.

In potem razlog, zakaj bi o Horacu morali nujno posneti film - ko je tako nekaj časa za hrbti nacističnih stražerjev nabijal nemško češpljo, je bil nato nekega dne premeščen v drug zaporniški kamp. Horaca to ni zmotilo. Z nekaj prijatelji je v novem kampu skopal tunel pod ograjo in, namesto v objem najbližjih nevtralnih držav, stekel nazaj do starega kampa, smuknil mimo stražerjev in nadaljeval z naskakovanjem mlade Nemke.

To pa mu ni uspelo samo enkrat. Sodeč po zapisih, je to počel trikrat na teden. Vseh pet let vojne.

Kaj je to državna varnost?

JFK. Največji zvezdnik med vsemi ameriškimi predsedniki. Tudi zato, ker si je očitno zadal, da bo pokavsal vse najbolj zaželene bejbe na planetu. Pri tem pa se nikakor ni obremenjeval z malenkostmi, kot je državna varnost.

Začel je že zelo zgodaj, ko je bil še v mornarici. Takrat je dvigoval krilo Ingi Arvad, danski novinarki, ki jo je takrat opazoval celo FBI. Bili so namreč prepričani, da je Inga povezana z nemško nacistično stranko. Zakaj so to mislili? Ah, morda zato, ker je leta 1936 na olimpijske igre prišla kot spremljevalka Adolfa Hitlerja. Seveda je JFK prav dobre vedel, da naskakuje furerjevo bivšo in zelo verjetno, ga je to še toliko bolj rajcalo.

Ko je postal predsednik, se stvari niso kaj dosti spremenile. Znano je bilo, da se je redno kopal gol s pripravnicami v Beli hiši, medtem ko so agenti stali pred vrati in čuvali gole skrivnosti Amerike. Prav ti agenti so ga tudi opozarjali, da ni pametno varnostnike izkoriščati kot prevoznike za kurbe, v zrak pa so še dodatno skočili, ko se je ugotovilo, da je ena od teh prostitutk v resnici Ellen Rometsch, komunistična vohunka, ki jo je moral potem JFKjev brat Robert zbrcati iz ZDA.

JFK pa se ni bal niti mafije. Vtikal ga je v Marilyn Monroe in že s tem razjezil ameriško podzemlje, speljal pa je tudi bejbo Sama Giancana, top mafijskega šefa, ki ga je celo CIA najela, da bi "naredil nekaj s tem kurčevim Castrom."

Je pa vsaj hudičevo dobro izkoristil svoj čas v ovalni pisarni.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri