Bil je Schengenfest in imeli smo se fajn - 3. del

  • 05.08.2014

Schengenfest je za nami. In dolžni smo vam še galerijo zadnjega dne.

(Foto: Marko Vovk)

6 fotografij v galeriji

Naš prijetno naporni vikend je prišel h koncu. Vreme nam je za razliko od drugih dni namenilo nekaj preglavic, a nas tudi premočen šotor ni pregnal domov. V prihodnjih letih bo treba bolj paziti na zadovoljstvo obiskovalcev, saj se nove plačilne kartice letos niso izkazale, prav tako pa  bodo morali organizatorji stakniti glave in najti rešitev za dolge čakalne vrste.

Glede na to, da je Schengenfest letos še posebej internacionalno obarvan, se bo treba festivala lotiti malce bolj premišljeno. Kljub temu pa se je za vsako uho našla glasba, ki je navduševala in zbliževala!

SchengenfestTiha voda bregove dere. #MOCBESED 

SchengenfestMorcheeba poslušalca umetelno odnese v lagodno pozibavanje.

SchengenfestNa pohajkovanju po Schengenfestu smo v objektiv ujeli Itak Van-ovce, ki so se preizkusi na slack line-u. Besedno moč so širili tudi med ostale obiskovalce. 

SchengenfestV Sloveniji poteka beer pong malce drugače. Končamo šele, ko zmanjka piva! 

Schengenfest
Zebra Dots
so presenetili. Zadnji večer festivala so odprli s samozavestnim nastopom, ki je prekosil nekatera večja imena tega večera. Thumbs up! 

SchengenfestSvoje ime so si Muff že ustvarili – publika jih enostavno obožuje.

ZAKLJUČEK: Videli smo vse, kar se je videti dalo. Schengenfest je zrasel v imperij slovenskega festivalnega prostora in v zraku je bilo čutiti fenomenalno vzdušje ter... hormončke, ki so bezljali in iskali avgustovske avanture. Mi smo uživali, kako se je zdelo vam?

Poljubček v slovo!

Foto: M. Vovk
Besedilo: K. Zupančič

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri