Aston martin DBS V12

  • 30.10.2008

James Bond vozi v zadnjem filmu, Kvantumu sočutja, enakega astona martina DBS V12 kot v Bondu pred vsemi Bondi, Casino Royalu.

(Foto: *)

Dvosedežnik v nasprotju s številnimi drugimi vozili slavnega angleškega tajnega agenta ni do vratu opremljen z raketami, mitraljezi in podobnim – ključno vlogo igra predvsem posebna prva pomoč, ki 007 ohranja pri življenju.

Superšportnik DBS V12 pa ni doživel največje avanture med samim snemanjem zadnjega filma, temveč že med vožnjo na prizorišče. Nekdo iz osebja, odgovoren za to, da vozilo pripelje na kraj snemanja, je ob Gardskem jezeru med vožnjo izgubil nadzor in DBS V12 povsem uničil! Nerodnežu ni bilo nič hujšega, le kazalo je, da je hiši MGM naredil za 187 tisoč evrov škode. Toda ker je na svetu precej fanatičnih oboževalcev agenta 007, je MGM enemu od njih vozilo prodal za kar 281 tisoč evrov. Torej z dobičkom!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri