Aleluja, Preacher končno na malih ekranih!

  • 25.05.2016

Na televizijski kanal AMC v ponedeljek, 30. maja, ob 3. in 22. uri prihaja televizijska serija Preacher, kar pomeni, da je kultni strip Preacher končno dobil svojo televizijsko uprizoritev.

Sam Caitlin je tisti, ki si je prvi upal to zgodbo spraviti na male ekrane. Gre namreč za zgodbo, ki jo je bilo nemogoče posneti v obliki filma, zaradi česar so številni ustvarjalci obupali nad njo. Sprva je tudi Sam Catlin, ustvarjalec serije, menil, da bi bila predelava nemogoča. Ko je prebral scenarij, ni vedel, kako bi izpeljal serijo, saj je bila preprosto preobsežna.

Poleg tega še nikdar ni skrbel za predelavo, tako da resnično ni poznal tega procesa in pristopov k spremembam. Toda strip ima zanimive in razburljive like, ki so nori in pretirani, obenem pa se z njimi lahko poistovetimo, saj gre za arhetipe, ki jih lahko resnično vzljubimo. In ko se mu je utrnila zamisel, kako bi lahko izpeljal serijo kot zgodbo, se mu je odprl cel svet priložnosti.

Serija prikazuje pot bivšega zločinca Jesseja Custerja (igra ga Dominic Cooper) na njegovi poti v nebesa. V Jesseja se je naselila skrivnostna entiteta, ki mu je pomagala razviti zelo nenavadno moč. Jessejeva pot v nebesa ni enostavna, pravzaprav ni enostavno že življenje v majhnem mestecu Annville v Texasu, kjer je Jesse po smrti svojega očeta prevzel njegovo cerkev. V mestu živi veliko kontroverznih ljudi, kako se prepletajo njihove zgodbe, kdo se z Jessejem poda na pot v nebesa in koga vse srečajo na tej poti, preverite v ponedeljek, 30. maja, na kanalu AMC.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri