5 razlogov, zakaj so odvisniki od kave bolj nadležni kot odvisniki od marihuane

  • 27.02.2015

O tem, kako odvisniki od kave niso pomirjeni in potešeni tudi potem, ko dobijo kavo. In kako svoje kave nočejo nikoli deliti.

No, seksi dekleta, ki pijejo kavo, so seveda izjeme ... (Foto: Profimedia)

1. Odvisniki od kave ne delije svoje droge

Si predstavljate, da stopite do sodelavca v pisarni in ga vprašate, če lahko dobite požirek njegove kave? Verjetno bi vas pogledal kot, da ste ga vprašali, če pri njemu doma dojijo psa. Če pa naletite na nekoga, ki uživa v kajenju opojnih zelišč, vam bo ponudil "en dim" še preden, boste odprli usta. Zaključek: ljubitelji trave so boljši prijatelji kot ljubitelji kave.

2. Odvisniki od kave so obupni, dokler ne dobijo svoje droge

"Ne govori z mano, dokler ne dobim svoje kave!" In podobno nesramno vedenje do vseh v okolici, ki moramo kar razumeti, da ta oseba pač ne funkcionira, dokler ne zlije vase tisto prvo skodelico kave. A kar je najhuje - ko spijejo kavo so še vedno grozne osebe. Ko se ljubitelj marihane zakadi, utihne in je najbolj spokojna družba, ki si jo lahko zamislite.

3. Odvisniki od kave se neprestano pritožujejo nad kavo

Preveč vroča. Preveč hladna. Premalo mleka. Preveč mleka. Preveč vodena. In potem razlagajo, kje so pili najboljšo kavo in to so verjetno počeli v nekem od boga pozabljenem kotičku na svetu, kjer so jim v bistvu le zavreli netopirjev drek. Kadilci trave so veseli čisto vsakega džointa.

4. Odvisniki od kave neprestano hodijo na WC in povedo, da je to zaradi kave

Prvo kavo spijejo zato, da jim sploh prične obratovati metabolizem in potem nasmejani oznanijo, da je "kava prijela", kar pomeni, da smo bili ravnokar vsi obveščeni o njihovem nemudnem izločanju. Nakar na vsake pol ure hodijo še na vodo in nas vsakič obvestijo, da je to zato, ker so spili že pol litra kave. Le koga res briga, da na tri minute hodijo izločati urin, ki verjetno smrdi kot kanalizacija v Mordorju.

5. Nikoli ti nihče ne reče, da je prepozno za džoint

Gremo na kavo? Ah, zdaj je pa prepozno. Ker ti kava potem moti spanje in še tako resni ljubitelji kave postanejo začudeni, če jih kdo povabi na kavo izven standardnih urnikov za pitje kave. Vam je že kdaj kdo rekel, da je prepozno za džoint?

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri