3 precej različne stvari, ki obnorijo moške

  • 11.02.2019

Ne, ne bomo pisali o ženskah. Tokrat ne. Izpostavljamo tri med seboj nepovezane, različne stvari, s katerimi naj bi se marsikateri moški počutil 'bolj moško'.

Ikonični 'švicar'

Majhni, a veliki, praktični, tako rekoč vsestranski in povsod uporabni − švicarski noži, švicarska pregovorna 'pogruntavščina'. Marsikateri moški ne gre nikamor brez njega. Orodij, ki rešujejo razne zagate ali olajšajo vsakršne situacije, je lahko na njem po želji: od velikega in malega rezila ter odpirača za buteljke in konzerve do izvijača in lupilnika žic. S seboj pa nosijo še tradicijo, kakovost izdelave, inovativnost in ikonični dizajn. Lep in priročen je nepogrešljiv sopotnik v moškem žepu ali vsaj v avtu − za taborjenje, potovanje, pri aktivnostih na prostem, za manjša popravila ali kar tako. Ker pač vse zna oziroma ker moški z njim vse zna. ;)

Žar, svetišče moške kuhinje

Vemo, da še ni sezona žara, se je pa kakopak že zelo veselimo. Moški, ki obvlada roštilj, je seksi in pika. In tako menijo predvsem tudi moški sami. ;) Vsak dedec, ki mu kaj pomeni druženje na prostem in želi hkrati po carsko obvladati pogostitev, bo dobro poskrbel za hrano z žara – za to pa potrebuje pribor za žar, ki ne more biti 'kar nekaj', ampak prava kombinacija žara, pribora za žar in tudi predpasnika. Zato lahko moškemu pribor za žar v kovčku pomeni enako kot njegov cenjeni kovček z orodjem (ima pa na primer podoben status kot ženska torbica z ličili). 18-delni set? Ta bi mu gotovo polepšal življenje!

Samo njegove aplikacije

Večina moških prisega na svoj pametni telefon in vse mogoče aplikacije, ki mu olajšajo ali popestrijo življenje ali pa pripomorejo k temu, da ohrani možatost in dostojanstvo. Pomagajo mu ohranjati kondicijo in definirano telo, pomagajo mu načrtovati delovni dan, da ne pozabi na noben pomemben sestanek, poskrbijo, da nikoli ne ostane brez brez strehe nad glavo (aplikacija, ki poišče bližnje hotele s prostimi sobami po najboljši ceni) ... Potem pa so tu še aplikacije, ki si jih moški ne naložijo zato, ker jih nujno potrebujejo, ampak zato, da se dobro izkažejo v določenih situacijah; taki sta na primer aplikacija, s katero postane žar mojster, in aplikacija, ki priporoča, katero alkoholno pijačo izbrati glede na situacijo. In ob vsem tem, kar moški od svojega pametnega telefona potrebuje in pričakuje, ga nikakor ne sme skrbeti, da bi presegel količino prenosa podatkov na njem! Na srečo je Telemach znova premaknil meje mobilne komunikacije in presenetil s še boljšim paketom NAJVEČ, ki ponuja neomejeno uporabo prenosa podatkov. To velja za uporabo storitev v Sloveniji, v državah EU pa imajo naročniki paketa NAJVEČ na voljo kar 9 GB podatkovnega prenosa.

Cena paketa NAJVEČ je do žepa prijazna in celo za 2 evra ugodnejša kot prej; mesečna naročnina znaša 20 evrov za obstoječe uporabnike Telemachovih fiksnih paketov ter 22 evrov za vse druge. Ponudba pa velja tako za zasebne kot tudi poslovne uporabnike. 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri