3 stvari, ki jih ženske pri moških opazijo drugače, kot ste mislili

  • 29.08.2012

Ko smo že mislili, da ne bo opazila sumljivega madeža na zadnjih sedežih.

(Foto: Shutterstock)

1. KAKŠEN AVTO VOZITE

Če mislite, da je ženskam pomembno koliko konjev imate pod pokrovom, koliko denarja vam bo še odtegoval vaš avtomobilski lizing ali kako visoka je številka na desni strani hitrostnega števca, ste se ušteli.

Ženske pri avtomobilu, ki ga moški vozi, opazijo čisto druge stvari. Opazijo, če je avtomobil čist. Opazijo tudi, če se neodgovorno vozite na hlape in ignorirate opozorilno lučko, zaradi katere bo morda morala ta večer celo pešačiti domov. Opazijo še, če je avtomobil varen. Ferrari brez bencina in s pokvarjenim varnostnim pasom, je  ne bo navdušil, pa četudi ste zavoljo tega nakupa vsaj še pet let obsojeni na prepečenec in Radensko.

In še: ženske povezujejo avtomobile z osebnostjo moškega, ki ga vozi. Večje avtomobile pripisujejo nenapornim, fizično aktivnim in zabavnim tipom. Moške, ki vozijo Honde, ženske baje vidijo kot učinkovite in varčne. Lahko si mislite, kako vidijo frajerje v bleščečih, športnih avtomobilih. Naj namignemo: kompenzacija za kakšno pomanjkanje ali pa kriza srednjih let, če ima voznik tudi kakšen siv las.

2. KAJ SI MISLITE O SEBI

Malce humorja na lasten račun jim je šarmantno, kaj več, pa že povezujejo z nizko samozavestjo in nezadovoljstvom, kar jim takoj osuši željo po aktivnejšem druženju.

Verjetno ni potrebno omeniti, da so hvaljenje o tem, koliko denarja zaslužite, koliko bejb ste že podrli in kako neverjetni ste v vsem, česar se lotite, najboljši koraki do prisilne seksualne abstinence.

In veste kako zadnje čase ženske preverjajo, če je moški neozdravljiv narcis? Na socialnih omrežjih. Prvi znak: sedemnajst albumov lastnega portreta, od tega en album fotošopanih fotk. Še bolje: profilna fotka je on, zgoraj brez. Ženska asociacija: patološki narcis ali perverznež.

3. ODNOS DO DRUGIH

Mislite, da ženske opazijo le, če ste prijazni do svoje (in njene) mame? Narobe. Ste bili osorni do natakarja? Niste pustili napitnine po koncu dolge, romantične večerje? Ženske opazijo vse. Nesramnost, nepotrpežljivost, zadirčnost. In predvidevajo, da se boste prej ali slej tako začeli vesti tudi do nje.

Zato globoko vdihnite in preštejte do pet, če čutite, da se bo iz vas vsak čas izlila jeza na nesposobnega natakarja. Bo koristilo tudi vašemu ožilju.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri