Simpatične nerodnosti za tremi znanimi filmskimi seks scenami

  • 29.10.2012

Seks v filmih vedno izgleda tako fantastično. Ali pač?

 

(Foto: Mandalay Entertainment)

DIVJE STVARI (Wild Things, 1998)

Film, ki je buril premnogo domišljijo. Dve vrhunski lepotici, Neve Campbell in slastna Denise Richards, igrata študentski, ki šolskega svetovalca lažno obsodita posilstva. V načrtovanju te obsodbe, dekleti v resnici spita s svetovalcem, gledalci pa smo tako deležni enega najbolj vročih trenutkov v filmskih zgodovini: akcija dekle-na-dekle.

Scena, o kateri govorimo, je seveda famozni trojček: Suzie - Sam - Kelly, kot je ime likom v filmu. Moško vlogo prevzema Matt Dillon, ki čudoviti deklini vodi do poljuba in nadaljne akcije. Se morda zdita dekleti v sceni nekoliko odsotni? Celo nerodni?

Kot so igralci kasneje povedali za Entertainment Weekly, so bili vsi igralci v tej sceni precej pijani. Predvsem Richardsova in frajer Dillon sta se ga bojda nasekala kot žolni, da sta premagala tremo pred snemanje te  zgodovinske seks scene.

2. SOMRAK SAGA: JUTRANJA ZARJA - 1. del (Twilight: Breaking Dawn, 2011)

Glavna igralca te vampirske žajfnice sta ljubezen iz filmskega platna preselila tudi v resnično življenje. Pri snemanju predzadnje nastavitve te filmske sage, sta Kristen Stewart in Robert Pattinson že postala nova ameriška ljubljenca, film pa je bil eden najtežje pričakovanih v letu 2011.

Tudi zato, ker se je že dolgo poprej šušljalo v pravi seks sceni med protagonistoma. Rezultat je bil vsekakor veliko presenečenje. Ideja je bila pokazati nadnaravno vampirsko moč Edwarda, ki seks z nežno Bello spremeni v nasilno občevanje. Sceno so morali predelati, ker bi jim z originalnimi posnetki baje na film nalimali restrikcijski rejting R (za odrasle), film pa je želel ohraniti rejting PG-13 (do 13. leta v spremstvu staršev).

Nasilna seks scena je sprožila številne debate. Kristen Stewart je povedala, da je bilo snemanje prizora izredno neprijetno in da se na koncu ni počutila, kot da je s svojim fantom ravnokar posnela strastno sceno. Še več - Robert Pattinson je celo bodril avtorje filma, če lahko uporabijo dvojnika, ker se mu zdi, da ne bo sposoben odigrati prizora, iz katerega Bella odkoraka z modricami, ker se boji, da jo bo poškodoval.

3. TEAM AMERICA (2004)

Kaj se zgodi, če posnamete film v katerem vse odigrajo plastične lutke? Hja, ko pride do seks scene, si lahko privoščite nekoliko več realizacije, kot jo sicer dobite z bogato plačanimi človeškimi zvezdniki.

V filmu Team America so tako seks sceno resnično popeljali daleč stran od koncepta "seksi" in ponudili repertoar seks položajev, ob katerih se boste vsekakor nasmejali.

Takole recimo izgleda, če lutke v roke dobijo perverzni hollywoodski filmarji.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri