11 (skorajda) spregledanih zanimivosti o znanih ljudeh

  • 05.02.2013

Drobtinice iz življenj znanih, ki jih niso uspeli zadržati med skrivnostmi.

(Foto: IEG / Virtual Studios)

Radi bi vam povedali...

... da je bil Elvis Presley originalno blond in da je poznano vranje črna barva njegovih las rezultat barvanja, ki ga je Elvis prakticiral že od srednje šole naprej.

... da je bil Martin Luther King, Jr. velik oboževalec serije Zvezdne steze (Star Trek) in je prav on osebno prepričal Nichelle Nichols (igralko in pevko, ki je v originalni seriji igrala poročnico Uhuro), da ostane pri Zvezdnih stezah, medtem, ko je ona razmišljala od prestopu na gledališče odre.

... da je Bruce Dickinson prvenstveno resda pevec v zasedbi Iron Maiden, je pa sicer še veliko več. Vrhunski sabljač, pisatelj in lastnik licence za pilotiranje boeinga 757.

... da je Steve Jobs je postal vegan, ker je bil prepričan, da ta sprememba prehranjevanja izniči potrebo po umivanju.

... da je Steve Buscemi, sicer igralec, obenem pa nekdanji gasilec pri njujorških FDNY, 12. septembra leta 2001 prišel na prizorišče podrtih trgovskih dvojčkov in en teden pomagal reševalcem iskati preživele. Odklanjal je vse intervjuje in fotografiranja.

... da Michael Jordan pri športni znamki Nike zasluži več denarja kot vsi malezijski delavci, ki delajo v Nike tovarnah, skupaj.

... da je Bill Gates v času šolanja za enega od projektov dobil nalogo, da spiše računalniški program, ki bo sam ustvarjal urnike za učence. Gates je kodo programa prilagodil tako, da ga je ta uvrščal v razrede s samimi dekleti.

... da je James Earl Jones, eden najbolj prepoznavnih glasov Hollywooda, imel kot otrok probleme z jecljanjem. Tega se je tako sramoval, da 8 let praktično ni spregovoril niti besede.

... da je John Adams, drugi predsednik ZDA, imel v Beli hiši tudi svojega psa. Ime mu je bilo Satan.

... da je Nicolas Cage nekoč imel hobotnico za domačega ljubljenčka. Pravi, da mu je preučevanje premikanja hobitnice pomagalo pri igralski karieri. Le kako?

... da je bil oče Woodyja Harrelsona poklicni morilec.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri