11 nujnih nasvetov za vaše naslednje razmerje

  • 11.05.2015

Svet zmenkov je neizprosen. Ko že najdeš pravo dekle, se na tretjem zmenku razkrije, da navija za napačno nogometno moštvo. Za malce lažje zmenkarjenje, upoštevajte naslednje nasvete.

Le kdo si ne bi želel na zmenek z Robin? (Foto: 20th Century Fox)

Priznamo, da ogromno nasvetov za razmerja dobimo od Barneya Stinsona iz serije Kako sem spoznal vajino mamo (How I Met Your Mother), kljub temu pa je naslednjih enajst darilo bralcev ameriškega Playboya. Se s katerim celo strinjate?

1. Na svetu je milijone žensk. Izberi tisto, ki ti v službo prinese toplo mesno lazanjo. (Ne, to ni prispodoba za ... )

2. Če se odločaš med dvema dekletoma, si privošči masturbacijo. Izbereš prvo dekle, na katero pomisliš po orgazmu. 

3. Vedno opravi vsaj eno seanso masturbacije, preden govoriš z bivšo. Tako tvoja razsodnost ne bo zamegljena z napačnimi mislimi.

4. Pravo dekle je tisto, ki v tebi zbudi identičen občutek kot takrat, ko vidiš, da ti v restavraciji natakar nosi tvoje naročilo.

5. Ničesar ne obljubi in ničesar ne pričakuj.

6. Na koncu zmenka vedno naroči en desert in dva pribora. Potem pa pusti, da ona poje ves desert. Ne bodi cepec, ki dekletu poje ves tiramisu in ne bodi kreten, ki zahteva, da si ona naroči svojo sladico.

7. Samozavest ni to, da misliš: "Vem, da sem ji všeč." Samozavest je, ko misliš: "Vem, da bom okej, pa če sem jih všeč ali ne."

8. Razmerje je tako kot prdec - če se moraš siliti, bo na koncu samo drek.

9. Če imata rada različne kosmiče je to lahko samo dobra novica. Tako ne bo nihče nikoli kriv, ker je drugemu zmanjkalo kosmičev.

10. Nikoli ne nehajte hoditi na zmenke s svojo izbranko. Tudi potem, ko sta skupaj že deset ali dvajset let. 

11. Ne upoštevajte ljubezenskih nasvetov na internetu.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri