11 nepisanih pravil o seksu

  • 16.02.2015

Zapisal jih je ameriški Playboy, ampak ko smo jih brali, smo ugotovili, da se prav fino prevajajo tudi za slovensko onegavljanje. 

So pravila, preden si postrežete s ... (Foto: Profimedia)

1. Pridem preden prideš

Ko ti ženska reče: "Ne ustavi se, prišlo mi bo", te to tako narajca, da ti takoj pride in s tem seveda uničiš njen pričakovan orgazem. Bolje bi bilo, če bi bila tiho in se samo oddrsala do vrhunca.

2. Povratno obvestilo

Nepisano pravilo med moškimi je, da svojo partnerico obvestimo, preden doživimo ograzem. Še posebej prijazno je, če jo o tem obvestimo, ko prejemamo oralno zadovoljitev.

3. Brez pihanja

V vagino ne pihamo. Nikoli.

4. Z vetrovi pridejo darila

Če prdnete medtem, ko prejemate oralni seks, a se partnerka vseeno pretvarja, kot da se ni nič zgodilo in nadaljuje svoje opravilo, ji morate naslednji dan kupiti čokoladno bonboniero ali rože.

5. Od zadaj ni nikoli po nesreči

Analni seks se ne zgodi zato, ker ste zgrešili sosednjo telesno odprtino. Zgodi se, ker ste hoteli, da se zgodi, kar pa ni način, s katerim se dokopljemo do analnega seksa. Razen, če ste v zaporu.

6. Oralno za oralno

Če prejmete oralni seks se pričakuje, da vrnete oralni seks. Po možnosti še isti dan.

7. Na vodo po seksu

Po intimnem opravilu z vašo drago (ali kdorkoli se vas je že usmilil tisto noč) skočite na stranišče na hitro lulanje. Uriniranje bo zmanjšalo možnosti infekcij tam, kjer se infekcij najbolj bojimo.

8. Pravilni odgovor

Če vas ona vpraša, katera bejba je vaša seksualna fantazija, ne recite, da je to njena najboljša prijateljica. V bistvu sploh ne odgovorite na to vprašanje, ker pravilnega odgovora ni. Mogoče lahko rečete Angela Merkel. 

9. Vstop samo z urejenimi prsti

Če imate namen s prsti šariti po njenih odprtinah, poskrbite, da imate postrižene in s pilico lepo obdelane nohte.

10. Sans štumf

Snemite te pofukane nogavice.

11. Plačilo s plačilom

Če ste za seks plačali, se spodobi, da pustite nekaj napitnine. In za božjo voljo - ne puščajte kovancev. 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri