VIDEO: Še vedno iščete simpatijo? Naj vas sparčkajo ona-on.com, Svetlana in Rado v oddaji Zmenki!

  • 04.10.2017

Največji slovenski spoznavni portal ona-on.com vam letošnjo jesen omogoča, da se predstavite na televiziji in v oddaji Zmenki na TV3 poleg Rada Muleja in Svetlane Cigoj morda spoznate še simpatijo!

Mislite, da so zasebni stiki in zmenkarije zakomplicirani? Ne letošnjo jesen! Največji slovenski spoznavni portal ona-on.com vam letos omogoča, da svoje zmenke pripeljete na povsem novo raven in se ob tem predstavite na televiziji!

Spoznate lahko Rada Muleja in Svetlano Cigoj, a ne le to – skupaj z ona-on.com vam jamčita tudi uspeh pri spoznavanju! Že ob nastopu v oddaji Zmenki na TV3 bo ogromno priložnosti za spoznavanje, ne pozabite pa se brezplačno registrirati tudi na ona-on.com, kjer po nastopu prejmete tudi možnost neomejenega spoznavanja med največ samskimi v Sloveniji!

Kako poteka parčkanje v oddaji Zmenki?

V oddaji Zmenki na TV3 Rado in Svetlana parčkata tekmovalce, a tarča je tista, ki ima vse vajeti v rokah. Tarča postavlja vprašanja svojim trem mušketirjem in odloča, kdo se bo premaknil za eno polje naprej. Tisti, ki prvi pride do tarče, je zmagovalec – obeta se jima zanimiv zmenek! Postante tarča ali mušketir tudi vi!

 

Spoznajte dekleta, ki imajo enake interese kot vi!

Še iščete tisto pravo simpatijo? Takšno, ki jo zanimajo in veselijo enake stvari kot vas? Urejeno! Le v oddajo Zmenki se prijavite in spoznate dekleta, ki imajo rada živali, so športnice, so rade v naravi, … tako kot vi!

Zagotovo spoznajte pravo simpatijo na največjem slovenskem portalu ona-on.com!

Rado, Svetlana, TV3 in ona-on.com vam zagotavljamo 100 % jamstvo na uspeh! To pomeni brezplačno in uspešno spoznavanje na največjem slovenskem spoznavnem portalu ona-on.com, kjer se spoznava več kot 165.000 uporabnikov!

Če v oddaji Zmenki ne spoznate nobene, ki vam bi bila všeč, boste na ona-on.com zagotovo našli pravo simpatijo.

Bodite zvezda v televizijski oddaji in povejte koga iščete!

Si želite spoznati delovanje televizije? Se sprehoditi po tv studiu? Se pojaviti na televiziji? To je vaša priložnost! Bodite zvezda oddaje Zmenki, predstavite se Sloveniji in povejte koga iščete – to je odličen način iskanja pravega partnerja!

Na FB deli fotko s Svetlano Cigoj in Radom Mulejem!

Čas je, da se prijavite v oddajo Zmenki in svojih pet minut slave delite s prijatelji na Facebooku! V oddaji Zmenki boste lahko z Radom in Svetlano naredili čisto svežo fotko in se z njo malce »postavili« pred prijatelji. Kul, ne?

Kdo sta Rado Mulej in Svetlana Cigoj?

Rado Mulej je radijski in televizijski voditelj, ki je znan po svojih komičnih vložkih, Svetlana Cigoj pa je njegova - žabica. A ne le to, privlačna Svetlana je nekdanja plesalka, vizažistka in sovoditeljica oddaje Zmenki, ki samskim zaupa svoje ljubezenske nasvete. No, tudi Radu pove kakšno svojo modrost - poglej v videu:

Oddajo Zmenki lahko spremljate od ponedeljka do petka ob 20h na TV3.

Prijavite se v oddajo Zmenki tukaj!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri