V tujino s Tujino. Zavarovanje za varen in brezskrben oddih!

  • 06.05.2014

Počitnice v tujini brez zavarovanja niso šala, saj vam lahko morebitne težave povzročijo precejšnje stroške zdravljenja. S sklenitvijo zavarovanja Tujina ste lahko brez skrbi.

4 fotografije v galeriji

Katere stroške krije zavarovanje Tujina?

Tujina je zdravstveno zavarovanje z asistenco na potovanjih v tujini, ki vam krije vse stroške nujnih standardnih zdravstvenih in drugih storitev v tujini ter zagotavlja 24-urno telefonsko pomoč v slovenskem jeziku.

NOVOST: milijonsko kritje!

Zavarovanje Tujina lahko sklenete kotposameznik, družina ali skupina – za en dan ali več, vse do enega leta. Glede nadestinacijo potovanja izbirate med območji razširjena Evropa in Svet ter različnimi paketi – na voljo imate S, M, L ali ekskluziven XXL paket MILIJON zvišino kritja v vrednosti 1 milijon evrov. V posebni ponudbi imamo tudi Družinski paket zavarovanja za Hrvaško in letno zavarovanje Tujina Multitrip.

Kje lahko sklenem zavarovanje Tujina?

V naših poslovalnicah, na brezplačni telefonski številki 080 20 60, preko spletne strani www.vzajemna.si in preko mobilne aplikacije mVzajemna.

Vse je mogoče. Predvidite nepredvidljivo. Zavarujte se!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri