Tu je 200. številka revije Playboy, ki jo na naslovki krasi čudovita Ana Colja

  • 23.06.2018

Dvestota! In seveda polna zabavnih vsebin. Ravno pravšnja, da vas pospremi skozi vrhunec poletja in vam ponudi druženje z vsem, kar bo to sezono naredilo še bolj vročo. S kar dvema golima Slovenkama!

(Foto: Playboy Slovenija)

Ana Colja: Vrnitev glamurja

Pred leti se je izjemno uspešna manekenka Ana Colja preselila v Los Angeles, kjer se je poročila in si ustvarila družino. A nepričakovani izzivi in okoliščine so nam Ano nedavno tega pripeljali nazaj v Slovenijo. In naravnost na naslovnico 200. številke slovenskega Playboya!

Playboyev intervju: Christie Hefner

Najstarejši otrok Hugha Hefnerja se spominja svojega odraščanja, odnosa z očetom in dolgoletnega vodilnega položaja v podjetju Playboy Enterprises, na katerega je prišla stara samo 29 let.

Jo Zornik: Razglednice s Floresa

Jo pravi, da se je vse odvilo popolnoma organsko. Pred časom se je lepotica namreč našim bralcem in bralkam predstavila kot sanjsko dekle, potem pa sta s fotografom Alešem Bravničarjem razmišljala, ali bi naredila še nekaj popolnoma drugačnega. Nekaj odbitega. Zanimivega. »Veliko sva se pogovarjala o fotografiji na splošno in tako se je potem zgodil Flores, jaz pa sem spet pristala v reviji,« nam v smehu pove 22-letna lepa Ljubljančanka.

Playboyeva filozofija: Seksizem ni isto kot seks

Kreativni direktor ameriškega Playboya Cooper Hefner razpravlja o tem, kako se morajo moški zavestno razvijati, in potegne ločnico med seksizmom in seksom.

Gibanje #MeToo: Je to tudi lov na čarovnice?

V začetku lanskega oktobra je New York Times objavil zgodbo o dveh desetletjih spolnega nadlegovanja igralk enega največjih hollywoodskih producentov, Harveyja Weinsteina, in tako odprl Pandorino skrinjico seksualnih obtožb, ki letijo na največja imena ameriške zabavne industrije inširše, epidemija pa je do danes kot gibanje #metoo zavzela ves svet.

20V: izr. prof. dr. Lucija Mulej Mlakar

Izr. prof. dr. Lucija Mulej Mlakar v slovenski prostor uvaja poslovno antropologijo in menedžment osebnosti. Razvila je nov pristop k proučevanju človeških značajev ter smer psihosinteze, ki temelji na povezovanju inteligentnosti in inteligenc pod blagovno znamko Budnjani 4Q. Metodologija povezovanja inteligenc (racionalne, čustvene, duhovne in fizične) temelji na povezovanju materialnega in duhovnega kapitala, vidnega in nevidnega, ter snovnega in duševnega.

Zabava mladih: Nočno življenje v prestolnici - zakaj je utihnilo?

Ena ključnih razlik med ljudmi in živalmi je, da nam je ljudem uspelo razviti disko kroglo, s čimer smo za vselej spremenili koncept preživljanja prostega časa z drugimi ljudmi. Žuranje razumemo kot ultimativni način sproščanja in obenem kot edino prostočasno aktivnost, kjer lahko sprejmemo serijo slabih odločitev in smo naslednji dan še vedno na pravi strani zakona.

Glasbeni festivali: Vročica letošnjega poletja

Doma in po svetu bodo doneli številni glasbeni festivali – izbrali smo nekaj odličnih za različne okuse.

In še mnogo drugih vsebin!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri