Vse, česar si niste drznili povprašati mame ali priznati duhovniku...

  • 08.01.2013

...zaupajte našemu Svétniku! Tokrat o trojčku, debelih ženskah in seksualnih izkušnjah.

(Foto: Shutterstock)

Simona, Ljubljana: Zadnjič smo se kolegice dobile na žuru in se pogovarjale tudi o seksu. Kolikokrat, s kom, s kom bi in s kom ne bi pa zakaj, take klasične. Skratka, potem je pa ena prijavila, da je zalotila svojega tipa pred televizorjem med masturbiranjem. Nahru­lila ga je in se počutila izdano, skoraj kot bi jo prevaral. Mimogrede, drkal si ga je na lezbično sceno med dvema blondin­kama. V odgovor ji je navrgel, da je sit nenehnega čakanja na njeno razpoloženje in prosjačenja za seks. Med nami na žuru se je razvnela debata in približno polovica je zagovarjala tipa, polovica pa je bila na kolegičini strani. Kaj mislite?

Svétnik: Mislimo (in preverili smo), da ravnokar teče 21. stoletje, v katerem masturbiranja ne označujemo več z grešnim niti mu ne pripisujemo zdravju ali morali škodljivih lastnosti. Punci namesto vika in krika, ki ga je zagnala, priporočamo, da se s svojim tipom pogovori in ugo­tovi, kaj pomeni tisto o prosjačenju za seks. Če drži, da je ne zanima več tako zelo kot njenega tipa, naj mu privošči vsaj porniče.

Petra, Maribor: Po dolgem času sem šla v disko, stara sem pa okoli trideset. Da vidim, kako je kaj in ali se je zelo spremenilo od časov, ko sem bila redna obiskovalka. Zdelo se mi je, da niti ne, potem je pa k meni pritekel neki mladič in navalil. Kako da sem huda in tako naprej do vprašanja, ali imam otroka. Prikimala sem, rekel je 'aja, sori' in izginil. Saj ne, da bi žalovala za njim ali da bi si kaj želela od njega, ampak kaj ima pa otrok pri vsem skupaj in ali bi se tipu zgodilo kaj podobnega?

Svétnik: Disko je za otroke. Česa tu ne razumete?

Borut, Koper: Ogledal sem si zadnji film Jamesa Bonda Skyfall, ki mi je bil zelo všeč, edino, kar sem pogrešal, je bilo malo bolj resno osredotočenje na seks. V filmu Bond sicer spravi pod sebe tri komade, če sem prav štel, ampak to tako mimogrede, s tem, da tistega s punco, za katero se pozneje izkaže, da je bodoča Moneypenny (kar se mi zdi dober štos), sploh ne pokaže. Se strinjate z mano, da je v novem Bondu seks zgolj zato, ker mora biti, in da se na tak način dela škoda?

Svétnik: Strinjamo, ampak človek, ki mu grozi, da bo postal tehnološki presežek, pač ne misli pretirano na seks. Izgubiti glavo je fukiš, izgubiti službo pa ne preveč.

Bojan, Ljubljana: Že dlje časa se sestajam s poročeno sodelavko. Dobivava se pri njej doma, večinoma dopoldne, ko ima njen mož službo, midva se pa izgovoriva na malico ali opravke ipd. Včasih, a redkeje se snideva tudi zvečer, če je njeno stanovanje prazno. Njenega moža do pred kratkim nisem poznal, potem pa sva se ob neki priložnosti seznanila. Pred tem sem mislil, da je en tak brezvezen tepček – tako nekako mi ga je tudi predstavila –, na tistem seznanjenju pa sem ugotovil, da imava skupne hobije, in ne da bi jaz to hotel, sva se nekajkrat dobila. Ugotovil sem, da je povsem v redu človek. In od tega, da sem na začetku občutil nekaj zmagovalne privoščljivosti, ker mu natikam rogove, se zdaj počutim kot svinja in vedno manj mi je do tega, da bi valjal njegovo žensko po njegovi postelji. Kaj naj naredim? Naj grem k njej in ji rečem: Adijo, ne morem več, ker imaš moža? Potem ko me to nekaj let ni motilo?

Svétnik: Ja, to bi bilo najverjetneje najpametneje. Kot pravi ljudski pregovor, prikladen za marsikatero priložnost: Fuk brez muk je utopija. Sploh ker menda 90 odstotkov tovrstnih zvez prej ali slej razkrijejo.

Mladen, Maribor: Moja punca si noče urediti frizur'ce tam spodaj, ker pravi, da to počnejo one v porničih. Sicer kar pridno miga in nima posebnih zadržkov razen tega. Kaj mi svetujete? Kako naj jo pregovorim?

Svétnik: To bo pa lahko – predlagajte ji, da bi posnela domači pornič. Ampak šalo na stran, prav posebne logike v njenem razmišljanju ne zaznamo. Potemtakem tudi 'pridno migati' ne bi smela, ker to pač počnejo one v porniču, ali kako?

Tomaž, Ljubljana: Zaljubljen sem v punco svojih sanj, za katero sem se precej časa trudil, da je dejansko postala moja punca. Bila sva skupaj, skupaj počela marsikaj, toda sčasoma sem ugotovil, da je nekaj narobe. Čisto nič ji ni nam­reč bilo do seksa. Saj je privolila in vse, ampak pri tem sem imel vedno občutek, da to počne zaradi mene, in ne zato, ker bi ji bilo všeč. Pred kratkim pa je med seksom naenkrat vstala in rekla, da ne more več, in priznala, da je lezbijka in da sva lahko kvečjemu prijatelja. Jaz sem pa še vedno čisto nor nanjo. Kaj naj storim?

Svétnik: Nič, dragi Tomaž. Če je res lezbijka – in ni razloga, da ji ne bi verjeli –, potem kar pozabite nanjo.

URGENTNI BLOK PLAYBOY SLOVENIJA, playboy@adriamedia.si

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri