Vse, česar si niste drznili povprašati mame ali priznati duhovniku...

  • 11.03.2013

...zaupajte našemu Svétniku! Tokrat o ženski nenasitnosti, moškem britju tam spodaj, dolgočasnem seksu pri 30ih in kolesarskih težavah.

'Nisem prepričana, kaj se zadnje čase dogaja z mano, vendar v glavi mi odzvanjajo kriki pohotnosti. Nenasitna sem!!!' - Maja. (Foto: Shutterstock)

Maja: Olajšana sedem za pisalno mizo. Orgazem na službenem stranišču je prva pomoč in končno se lahko posvetim delu! Nisem prepričana, kaj se zadnje čase dogaja z mano, vendar v glavi mi odzvanjajo kriki pohotnosti. Nenasitna sem!!! Ne vem, ali so to bližajoča se trideseta ali moj nov pogled na spolnost in užitek. Sedaj vem, kako se počutijo moški. V vsakem dogodku prepoznam vsaj trohico erotičnosti in misel na poželenje, občutek kurca v moji pičkici ter moške roke na mojih joškicah so zvezda stalnica v miselnem procesu tekom dneva. Delo ostaja, maili v inboxu se kopičijo, a mene, kot da je obsedel seksualni demon. Celo zdaj, ko sem napisala besedico seksualni, me končnica -alni spomni na analni. ABSURDNO!! Sem to nova jaz?

Svétnik: Nekaterim ženskam poporodno življenje udari na depresijo, nekatere pa meče. Vsekakor je bolje to zadnje. In, ja, zdaj vidite, kako težko je hoditi okrog kot moški.

David iz Ljubljane: Najprej hvala za bolj ali manj zanimive informacije, ki smo si jih v teh letih lahko prebrali v vaši rubriki. No, pa da še sam dam idejo za nekaj novega in svežega za prihajajoče novo leto! Stvar je taka, da bi rad preskusil (zame) nekaj novega in s tem presenetil še ljubko damo, namreč s svežo okolico moje mošnje, tiste, ja, tam pod korenjakom, sam gozdiček nad njim pa bi pustil tak, kot je. Ker ne bi rad opletal naokrog z mašinco ali še manj britvico, me zanima, kakšni so sploh drugi efektivni in predvsem dolgoročni načini? In, recimo, da omenim še – neboleči! Pod dolgoročno pa imam v mislih, da se ne povrnejo s še močnejšimi in debelejšimi stvori. Ali je pač to nujno zlo?! In če se le da s tem, kar je dostopno v naši ljubi Sloveniji, da se ne bi zajeb... s tem po internetu pa pošti itd.

Svétnik: Ne bo treba v tujino, ne bo pa šlo brez brivnika in britvice. In, ja, to bo treba početi redno. Gremo po korakih. Najprej skrajšajte dlake z brivnikom. Tako ostrižene boste pozneje veliko laže pokončali z britvico. Opozorilo: dlak v predelu anusa se ne lotevajte z brivnikom, saj je koža tam zelo tanka in občutljiva, in če vam dlake potegne v brivnik ... Brrr! Prvič boste to najbrž počeli v kopalnici, pozneje pa vam priporočamo ležeč položaj. Na postelji bo šlo to lažje, sploh če boste počeli dovolj redno. Zagotovite si prostor in mir. Odstranjevanje dlak z vašega intimnega predela vam lahko vzame kar nekaj časa in lepo je, če človeka pri tem ne motijo. Najbolje bo, če bo koža pri britju ves čas navlažena, zato je to najbolje početi sede v banji, ali če vam je ljubši stoječi položaj, pač stoje pod tušem. Izogibajte se brivskim penam z mentolom ali drugače močno nadišavljenim kremam, saj lahko zelo dražijo kožo. Najbolje bo uporabiti kakšno z anti­bakterijskim delovanjem. Te so po navadi prozorne in tudi tako zagotav­ljajo lažje britje. Za britje uporabite britvice s tremi ali štirimi rezili in pri tem pazite, da je koža vedno napeta. Dlake brijte s kratkimi potegi, najprej obvezno v smeri njihove rasti. Če vam to ne zadostuje, se jih lahko potem lotite še v nasprotni smeri, a pri tem tvegate različne mikro­poškodbe in poznejša vraščanja ipd. Pri britju pazite na to, da boste penis nategnili stran od britvice. (Je treba povedati, zakaj?) Po opravljenem delu splahnite obriti del kože in ga nežno posušite z brisačo. Kožo navlažite s protibakterijsko kremo, ki bo preprečevala nadraženost kože. Ob prvem britju in poznejšem poganjanju dlak se ta sicer lahko pojavi, bo pa s pazljivim in rednim nadaljnjim britjem verjetno izginila. Tako, pa veliko užitka vama želimo.

Blaž in Alenka iz Maribora: S punco sva skupaj že kar nekaj časa in doslej sva se imela v postelji (ali tudi kje drugje) lepo. Preizkusila sva že vse, kar nama je padlo na pamet, zdaj nama pa je, in to ugotavljava oba, postalo dolgčas. In ko sva si to priznala, naju je oba popadla groza. Stara sva malo čez trideset in nama je dolgčas! Kako bova zdržala nasled­njih 30 let? Kaj naj storiva?

Svétnik: 'Vse' je precej širok pojem, in če vama je to uspelo do zgodnjih tridesetih, vama lahko samo čestitamo. Pa še nekaj (in ne povejte, da ste to slišali iz naših ust): seks je fajn in super in to, ampak čisto vse pa ni.

Filip iz Ljubljane: Izkoristil sem toplejši zimski dan in sedel na kolo. Kar nekaj ur sem gonil, in ko sem nehal, sem ugotovil, da sem staknil težavo. Dokaj zanimivo in najbrž povezano s sedenjem na tistem ozkem sedežu in nizkimi temperaturami. Ne, nimam težav z erekcijo, kot bi morda kdo pomislil, pač pa z orgazmom. Glavica penisa je izgubila občutljivost in preprosto mi ne pride več.

Svétnik: Dragi Filip, če težava do našega odgovora ni odjenjala, pojdite k zdravniku. Po največ nekaj tednih bi se te sicer ne tako redke kolesarske poškodbe morale urediti. Naslednjič pa nabavite podložene hlače in preverite, ali imate primeren sedež.

URGENTNI BLOK PLAYBOY SLOVENIJA, playboy@adriamedia.si

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri