Svetnik: September 2008

  • 07.08.2008

O suhi nožnici, o tehniki lizanja pičke, o povečanju količine izbrizgane sperme

(Foto: Goya)

Moja punca ima včasih suho nožnico in takrat uporabiva lubrikant. Ona ga želi uporabljati precej pogosto, meni pa gre na živce, ker se po njem vse lepi. Zakaj so tako pocasti in ali obstaja kak lubrikant, ki ni lepljiv? Žare

Svetnik: Za nekatere reči se splača malo potrpeti, kajne? Očitno uporabljate lubrikant, ki je izdelan na vodni osnovi. Primerni so za večino uporabnikov, ker ne dražijo sluznice. Njihov prob­lem je, da se voda posuši in vpije v kožo, zaradi česar postanejo lepljivi. Obstajajo pa tudi lubrikanti na silikonski osnovi, ki so malce dražji in niso primerni za uporabo s silikonskimi igračkami, ker jih lahko poškodujejo. Njihova značilnost je tudi, da se težko izpirajo z vodo, zato potrebujete milo. Hkrati pa so zaradi te lastnosti silikonski lubrikanti zelo primerni za uporabo v vodi.

A je bolje, če ližem pičko v krogih, gor-dol ali naj vtikam jezik ven in not? Marjan iz Mežice

Svetnik: Če so to edine tri možnosti, ki jih poznate, in če bi še te radi zreducirali na eno samo, potem žal ne veste nič o pičkicah. Morda bi bilo pametneje, če bi namesto pisanja nam raje prisluhnili lastnici pičkice ali pa se je sploh ne bi lotevali.

V majski številki Playboya je bralka Marta pisala, da njenemu možu penis kdaj 'uide' v analno odprtino. Odgovorili ste ji, da ne verjamete, da se to lahko zgodi nehote. Evo, jaz vam povem, da se lahko! Meni se je. Oba s prijateljico sva bila pijana, ona na srečo dovolj mokra, jaz pa potreben in ne preveč skoncentriran. Ko sva se prestavljala med položaji, sem ji ga enkrat porinil v rit. Trznila je, a ni rekla ali naredila nič, jaz pa sem ga dal nato ven, ko sem na pol dojel, kaj se dogaja. O tem sva govorila šele pozneje in še dobro, da sva, ker jo je takrat bolelo in tudi žrlo. Tako zelo celo, da potem nekaj časa nisva seksala. Opravičil sem se ji in ji povedal, da dejansko ni bilo nalašč. Borut, Ljubljana

Svetnik: V odgovoru Marti res nismo predvideli na pol nezavestnih stanj pod vplivom opojnih substanc. In, Borut, hvala za tole štorijo! Svétnik vam izreka čestitke za vaše ravnanje po dogodku. Dobro ste to izpeljali in upamo, da se je razčiščen problem potrdil tudi v kakovostnem seksu.

Izvedela sem, da se tip, s katerim sem hodila, zdaj zanima za mojo sestro. Ko sem slišala za to, sem mu poslala SMS, naj jo pusti pri miru. Nekoč sta že nekaj imela, ampak ni bilo nič resnega, ker sta bila oba pijana na nekem žuru. Prosim, povejte, kaj bi najbolj pomagalo, da bi sestro pustil pri miru. Naj se dobim z njim? M. A.

Svetnik: Lepo je, da vas skrbi za sestro. A če ni mlajša od 13 let, se vas prav nič ne tiče, s kom se dobiva in kako. Poleg tega bo vaše nasprotovanje le okrepilo željo po prepovedanem in jo naredilo še bolj zanimivo. Najbolj bo torej pomagalo, da se ne vpletate in pustite sestro ter bivšega kar lepo pri miru.

A obstaja kak recept za povečanje količine izbrizgane sperme? Hočem take ejakulacije, da stuširam vse! In tudi punca hoče, da jo vso zalijem. Jebač

Svetnik: Na večjo količino izbrizganega semena vpliva več dejavnikov: redne in pogoste ejakulacije, nepretirana telesna aktivnost in dovoljšna raven testosterona v krvi. Ker je očitno dovolj moških z željami, ki so podobne vašim, obstajajo na spletu tudi po­nud­­­niki raznih tablet, ki »zagotavljajo čudeže«. Če vam neprepričljive ob­ljube in red­­na opozorila ne zadostujejo, vam še mi povemo: tablet prek spleta ne kupujte! Za tuširanje vam sicer priporočamo, da si najdete kak drug izvir in drugo tekočino.

Mislim, da se moj fant malo prevečkrat sestaja z mojo mamo. Ta ga vedno pogosteje kliče, fant gre zmeraj k njej, da ji kaj pomaga, in to traja vedno dlje. Me mora skrbeti? Stella Artois

Svetnik: Če je pomoč, ki jo nudi vaš fant vaši materi, edini razlog za sume, je to kozlarija. Bodite raje veseli in cenite njegovo delavnost. Mimogrede: kje pa se vi zadržujete, da ne morete pomagati materi in ji zato priskoči na pomoč vaš fant? Morda bi vas moralo to bolj skrbeti ...

Zaljubljen sem! Ampak ta ljubezen je malo nenavadna. Traja že dolgo, a se je prej niti nisem zavedal. Zdaj jo razumem, čeprav tega še nikomur nisem odkrito povedal. Lepo se razumem z dekleti, a me spolno ne privlačijo tako kot moj zajec. Lepo, nežno, mehko blago mojega plišastega zajčka me vsak večer spravi v ekstazo. Je to v redu ali bi se tega moral sramovati? J. J.

Svetnik: No, taka praksa je v redu, če ste stari manj kot tri leta in kot ekstazo pojmujete žvečenje naključnih predmetov. Sicer pa imate problem. A kljub temu verjamemo, da je vajina ljubezen idilična – še posebej, če ste v vseh teh letih zaj­­čka naučili, da vam vašo ljubezen vrača. Vseeno pa bi bilo za vašo starost in družbo, v kateri živite, bolj sprejem­­ljivo, če bi svoje poželenje preusmerili vsaj na Playboyeve zajčice. Imajo mehke košate repke, ušeska in še hudo seksi so.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri