Svetnik: September 2006

  • 08.11.2007

O goloti v družini, o seks seznamu, o tem ali je spanje ene ženske z drugo varanje, silikonskih lepoticah in o iskanju nove službe.

(Foto: Goya)

Pred približno letom dni sva se z ženo razšla. Ona se je potem odselila iz Ljubljane in ne videvava se več. Sem se pa medtem zelo zbližal z njeno sestro oziroma, natančneje, ostala sva prijatelja kljub ločitvi. Obiskujeva se, skupaj greva v kino, kolesariva skupaj in pogosto preživljava večere pred televizorjem. Včasih tudi kaj skuhava skupaj.

Sčasoma je z menoj postala vedno bolj sproščena, pa tako recimo sedi z menoj na kavču pred televizorjem samo v hlačkah in v majčki, ki komaj kaj skriva, ko pride iz kopalnice, gre mimo mene samo v brisači ali celo popolnoma gola. Pravi, da se z menoj počuti sproščena in da sva itak še vedno na nek način člana družine. Na žalost pravi tudi to, da nikoli ne bi mogla spati z moškim, ki je prej spal z njeno sestro. Meni se pa, priznam, počasi že blede od želje po tem. Kaj naj storim, da bi jo spravil v posteljo, pa da ne bi obenem pokvaril najinega prijateljstva? Marjan, Ljubljana

Svetnik: Vaša svakinja ve, da vas rajca in uživa v tem, kajne? Ljudje, če niso nudisti ali mlajši od treh let, ponavadi ne skačejo goli pred ljudmi, s katerimi ne delijo posteljnih radosti. Verjamemo, da jo vaša nekdanja seksualna naveza z njeno sestro moti, ampak kaj hočemo, življenje gre dalje in mi z njim.

Če smo čisto iskreni, ne verjamemo, da si vas nič ne želi ali da bi se ji misel na seksualno razmerje z vami res zdela tako nemogoča, kot zatrjuje. Najbrž samo na glas izraža svoje dvome, medtem ko njena gola ritka govori nekaj povsem drugega. Ko se naslednjič primaje mimo vas, jo pobožajte, pa boste že videli, kam muca taco moli. Tako itak ne bo šlo več dolgo naprej.

Fant mi je predlagal, da bi naredila seznam stvari, ki jih še nisva počela pri seksu. Položajev, fantazij ..., skratka, vsega tega. Zadnjič, ko sem se peljala v službo, sem razmišljala o tem in začela sanjariti, da se s fantom na sovozniškem sedežu peljeva nekam v hribe.

Oblečena sem v kratko krilce, spodaj brez, zgoraj pa le v modrc. Vroče je, okno imam odprto, fant prižge radio in se potem začne igrati z menoj. Sleče modrc, mi zaviha krilo, boža po pičkici in tako potujeva, vsem mimovozečim na ogled. Moje joškice, ki štrlijo razrajcane pod nebo, mokra stegna na usnju ... Postalo mi je tako vroče, da sem morala ustaviti pred prvo bencinsko postajo, na katero sem naletela, in se sprostiti na straniščni školjki.

Druga stvar na mojem seznamu je, da bo o tej fantaziji izvedel iz Playboyevega svétnika. Če jo boste objavili v septembrski številki, jo bo lahko izpolnil za svoj rojstni dan. Ali obstaja možnost, da tega ne bi maral? Simona, Celje

Svetnik: Skoraj povsem prepričani smo, da ne obstaja. Lep izlet.

S fantom sva se zadnjič skregala, in sicer o tem, ali je to, če spim z žensko, varanje. On pravi, da je, razen če je navzoč tudi on. Rekla sem mu, da prvič slišim, da ženska v tem primeru šteje. Kaj mislite, svétnik? Metka, Maribor

Svetnik: Če človek pravi, da se mu to zdi varanje, potem to je varanje in bog pomagaj. Zakaj pa ne bi bilo?

Prav vesel sem, da v slovenskem Playboyu ne objavljate preveč ameriških silikonskih lepotic. Ni ga hujšega od plastičnih jošk. Joške morajo biti čvrste, to že, ampak obenem mehke, morajo nihati in ne štrleti nekam pod nebo kot umetne žoge, kar tudi so. Naj gredo Amerikanke nekam s svojo sintetiko in možmi s plavimi pilulami, pa naj se imajo v redu. Se strinjate? Matija, Ljubljana

Svetnik: Načeloma se strinjamo, le da v svojih sodbah nismo tako zelo radikalni iz povsem izključujoči, kot ste vi. Ampak ja, lepi naravni joški so lepši od lepih popravljenih in bolje čvrsta batina brez viagre kot z njo.

Iščem novo službo, pa me zanima, kako moram biti oblečen, da mi bo uspelo prepričati šefe kadrovskih. Pa kakšno uro naj imam na roki, kravato ipd. Hvala. Marjan, Kranj

Svetnik: Ni za kaj, Marjan. Na ritolizniška vprašanja ne odgovarjamo. Če vas bo zanimalo, kako povaljati šefovo ženo, pa kar pišite.

Vse, česar si niste upali povprašati mame ali priznati duhovniku, vprašajte našega svétnika!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri