Svétnik: oktober 2012

  • 25.09.2012

Vse, česar si niste drznili povprašati mame ali priznati duhovniku, zaupajte našemu Svétniku! Tokrat o seksu s sodelavci, varanju in o felčingu.

(Foto: Shutterstock)

Ana, Ljubljana: Poročena sem 15 let, in čeprav je tista prva strast že pošla, imam moža še zmeraj rada in mislim, da tudi on mene. Težava je, da ga skoraj nikoli ni doma, ker veliko dela. Imava dva otroka, ki sta dovolj velika, da že znata poskrbeti zase, in me ne potrebujeta več toliko kot prej, ko sem zanju skrbela jaz. Tako sva se dogovorila z možem, ki zasluži dovolj, da meni ni bilo treba in sem lahko gospodinjila. In ker njega ni nikoli doma, ko pa je, pa je utrujen, sem bila večino časa spolno nepotešena. Prej tega niti nisem vedela oziroma se nisem zavedala. Vedela sem, da mi nekaj manjka, in ko sem srečala (recimo mu) Tineta, sem zvedela, kaj. Tine je nekaj mlajši od mene, ločen in z normalno službo, takšno, ki mu dopušča tudi nekaj prostega časa. Spoznala sva se slučajno in ga mož ne pozna. Začelo se je nedolžno, s pozdravljanjem pa s kavami, ki so pripeljale v posteljo. Veste, potem sem znova zaživela, kar je opazil tudi moj mož in bil tega vesel. Revež ni vedel, zakaj se je to zgodilo. In zdaj težava oziroma več težav: peče me vest. Mož dela po cele dneve, skrbi za nas, jaz se pa dajem dol z drugim. In še huje – Tine se je tako navezal name, da je začel pritiskati, naj se ločim in zaživim z njim, čeprav sem mu takoj povedala, da moža in otrok ne bom zapustila in da imam njega samo za posteljne radosti. Tega nikakor noče več slišati in mi je začel groziti, da bo, če ne bom sama, on stopil do mojega moža in mu vse povedal. Odkar je takšen, me sploh ne privlači več in zavedla sem se, kako rada imam moža. Kaj naj storim?

Svétnik: Ana, zelo smo veseli, da ste spet zaživeli. Res pa je, da ste si s pomladitvijo tudi nakopali, pardon, priseksali veliko težavo. V eni od prejšnjih številk smo v članku o milficah lepo zapisali, da je prvo pravilo takšne notranje oživitve zapriseženi molk obeh vpletenih. Toda če pri katerem izbruhnejo čustva in preglasijo razum, se znaj­de(ta) v takšnem blatu, kot ste se zdaj vi. Ja, pri tem ekstremnem športu ni nič tako preprosto, kot se sprva zdi. A da ne bi slučajno začeli kaj moralizirati: kaj lahko storite? Za začetek ljubimcu še enkrat povejte, da se je strinjal z vašim prvobit­nim pogojem in da zato zaradi njegove požrte obljube z njim nočete imeti nič več. In če si bo drznil kaj reči vašemu možu, bodo vsi njegovi prijatelji, družina in še kdo izvedeli, kakšna svinja je. In potem počakajte, kaj se bo zgodilo. Če bo grož­njo vendarle uresničil in sčvekal možu, vas čaka huda ura. Toda svojemu možu takrat povejte, da ga ljubite in da to zdaj veste še toliko bolj. In ko bo huda ura, upajmo, malce mimo, mu povejte, da če želi ostati z vami, se mora domisliti, kako naj ohranja v vas to, kar mu je tako všeč. In tudi če bo bivši ljubimec tiho, bo vaš mož moral nekaj storiti, sicer boste to spet storili vi, se pravi skočili čez plot.

Matija, Maribor: Star sem 16 let in sem šel zadnjič prvič z žensko do konca. Ona je precej starejša, študentka, in sem se zlagal, da sem starejši. Vse je bilo v redu, sem se kar izkazal, čeprav sem bil nervozen, ampak zadnje čase mi gre po glavi to, kar je rekla, ko je zagledala mojega tiča: Kako ljubek vrabček! A je s tem mislila, da je majhen? Zdaj si ga redno merim in mislim, da je res. (Pošiljam vam mere, ampak ne objavite jih!) Kaj pravite? Bi si ga lahko podaljšal, najprej naravno s kakšno telovadbo, potem pa, če to ne bi šlo, z operacijo?

Svétnik: Rekla vam je, da je ljubek, in glede na mere, ki ste nam jih poslali, je čisto v redu ptič. Samo pogumno naprej.

Simon, Ljubljana: Sem pred nakupom novega avtomobila, zato me zanima, na kaj padajo češplje zad­nje čase. Ja, vem, one ta glupe, ampak za pametne nimam časa.

Svétnik: A je kdo kaj rekel? No, torej, stvar je zelo preprosta. Če govorimo o omenjenih češpljah, potem lahko sklepate, da ne premorejo kakšne silne domišljije pa se je treba držati na Slovenskem uveljavljenih znamk. Z zavestjo, da pecate pleh pičke. Če imate soldov dovolj za ferrarija ali vsaj porscheja, potem dileme ni. Če pa ste bolj na tesnem, vzemite kaj nemškega: mercedesa, audija, BMW-ja. Karavan bo okej, ker se bodo bjonde lahko pokazale mimoidočim. Odsvetu­jemo pa kakšno originalnejšo zamisel, recimo kakšno corvetto, mustanga ali, bog ne daj, kaj francoskega. Zakaj bi tvegali po nepotrebnem?

Tina, Koper: Zadnjič sta si me privoščila sodelavca. Vpričo mene sta se pogovarjala o seksu in o tem, kaj jima je všeč, pač z namenom, da bi me sprovocirala in bi še sama kaj naložila. Ignorirala sem ju in sta potem utihnila, me pa muči firbec, ker sta kar nekajkrat omenila 'felčing', pa me zanima, kaj bi to bilo. Po njunih izrazih na obrazih sodeč gre za neko zafrkancijo. Mi lahko pomagate?

Svétnik: Seveda, zato pa smo tukaj. Felčing ozi­roma feltching pomeni lizanje sperme z anusa moškega ali ženske, ki je ravnokar prejel analno porcijo. Feltchinga naj bi se lotil tip, katerega sperma je zašla na tuj anus, ni pa nujno. Pa dober tek.

Peter, Postojna: Imam prijatelja, ki se je že pred časom ločil in od takrat nikakor ne more priti do ženske. Njegova težava je, da je pri zape­ljevanju oziroma že navadnem pogovoru z žensko izjemno nespreten. Sicer je duhovit, ko pa pristane v naši družbi kakšna ženska, postane neznosno pameten, čez vse olikan in poštirkan. Kot bi jih imel najmanj sedemdeset. Zadnjič je eno sogovornico celo vikal in potem je tudi ona njega začela vikati. Kako mu lahko pomagam, da ne bi bil užaljen?

Svétnik: Ne vemo, kako bi lahko to storili drugače, kot ste že v tem pismu. Povejte mu, da je povsem okej, kakršen je, in da naj čim manj glumata, če hoče priti do kruha. Naj bo flegma ribič.

URGENTNI BLOK PLAYBOY SLOVENIJA, playboy@adriamedia.si

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri