Svetnik: Oktober 2008

  • 12.01.2009

O zaljubljenem zobarju, ogoljufanem ljubimcu, perzijski mački in še čem ...

(Foto: Goya)

Ne vem, kako naj to povem, ampak mislim, da je moj zobar zaljubljen vame. He­ca se, smeji, roko večkrat malo zadrži na mojem telesu, ko mi kaj govori ... Saj je simpatičen, zabaven in luštkan, ampak ni pa to profesionalno in ne vem, kaj naj naredim. Goga

Svétnik: Morda res ni najbolj profesionalno, a kaj, ko flirtanje na delovnem mestu tako lepo popestri ustaljen delovnik. Če vas ne moti, ne vidimo nobene težave.

Dlje časa sem prepričeval punco, da bi dala celega v usta in poskusila deepthroat. Vsakič me je zavrnila, da če jaz tega ne zmorem, se tudi ona ne bo trudila. Ker mi je bilo dovolj, sem kupil dildo in vadil dva tedna, dokler nisem vase spravil celega. Ko sem ji pokazal svoj dosežek, se mi je le smejala, fafati pa še vedno noče! Počutim se ogoljufanega. Imaš kak nasvet? R. Ž.

Svétnik: Čeprav ne gre za življenjski problem, je popolnoma razumljivo, da se ne počutite dobro. Lahko bi se ji maščevali, kuhali mulo in jo čustveno izsiljevali, toda tak­šni ukrepi ne veljajo za konstruktivne. Predlagamo staro klasično rešitev – iskren pogovor. Povejte ji, zakaj se počutite ogoljufanega, saj dekle morda sploh ne ve.

Svétnik, ženo imam rad, ampak vsake toliko sem pa rad tudi s sosedo. Zakaj to ne more biti v redu? Simon

Svétnik: Očitno ste zelo ljubeč človek, ki ima rad domače okolje. Upamo, da bodo vaše izbranke to znale ceniti. Vam pa že sedaj povemo, da je verjetnost za to zelo majhna.

Živijo. Imam fanta, ki je star 30 let in me malo skrbi njegova situacija. Živi sam v stanovanju, ki ga je dobil od starih staršev, in vsak dan se po telefonu sliši z mamo (včasih tudi večkrat na dan!). Mama mu poskrbi za vse: kupuje mu obleke, na veliko mu kuha in pere. Ne vem, ali imam jaz premalo življenjskih izkušenj, ampak take navezanosti na mamo pri teh letih res nisem pričakovala. Naj me to skrbi in kaj taka situacija pomeni za nadaljnji odnos? Ajda

Svétnik: Če ima kdo premalo življenjskih izkušenj, je to očitno vaš fant pri tridesetih! Vam pa situacija prinaša zanimivo izkušnjo, ki si je verjetno niste nikoli želeli in vas zato dejansko lahko skrbi. Četudi morda sanjarite o trojčku, verjamemo, da tretja oseba v vaših fantazijah ni ravno njegova mama ...

Večkrat gledam porniče, in čeprav mi je všeč gledati analni seks, mi ni jasno, kako lahko dajo potem punce penis v usta. Saj mora biti umazan in verjetno smrdi! V čem je fora? Mladi bralec

Svétnik: Dragi mladi bralec, v svoji mladostnosti ste očitno spregledali dejstvo, da je pornič film – zrežiran, umetno osvetljen, odigran in zmontiran film, ki ga ne morete jemati resno kot kak dokumentarec na National Geographicu. Poleg tega zajemajo obsežne priprave igralk na nastop v porniču tudi klistir.

Enkrat sva s punco seksala, in tik preden mi je prišlo, je pozvonil poštar. Nisem hotel navleči nase hlač, ker bi bile čisto poflekane. Hotel sem si ga obrisati, ampak v bližini ni bilo čisto nič primernega, zato sem ga obrisal kar v njeno dolgodlako perzijsko mačko. Ful je bil dober filing in potem sem to naredil še parkrat, tako da ona ni vedela. Ta njena mačka me zdaj ful rajca, in če je le prilika, si ga malo drg­nem ob njo. Pa ne mislite, da gre tukaj za mučenje živali! Tudi ona se rada malo podrgne in pocrklja. Njen pogled je vedno prijazen in zdi se mi, da uživa. Je to čudno, kaže na kakšne znake ali je le začasna zadeva? Tega nisem povedal še nikomur in zato se tudi raje ne bom podpisal, če me razumete.

Svétnik: Razumemo, da se niste podpisali, vsega drugega pa žal ne. Predvsem zato, ker ima vaša punca neko drugo muco, ki naj bi vas praviloma bolj zanimala in spolno privlačila kot domače živali.

Zanima me, kaj po vašem mnenju pomenijo take ponavljajoče se sanje: v sanjah vidim, kako na balkonu seksata sodelavec in moja žena. Tiho se poskušam približati, in ko sem že čisto blizu, se žena obrne. Namesto njenega obraza zagledam svoj prestrašeni obraz in na lepem sem jaz namesto nje na balkonu. Res mi ni jasno, kaj bi to lahko pomenilo. Je možno, da me privlači sodelavec? Ali sanje morda pomenijo, da me žena vara? K. iz Slovenske Bistrice

Svétnik: Pri sanjah je bistven občutek, ki ga sanje vzbujajo. V vašem primeru je torej pomembno, ali vam je bil pogled na ženo in sodelavca razveseljujoč, vas je bilo strah njunega morebitnega padca z balkona, ali ste uživali, ko ste se znašli na balkonu namesto žene, ipd. Ali vas privlači sodelavec, veste samo vi, sanje pa odražajo vaše nezavedno, ne pa realnega spolnega življenja vaše žene.

Vse, česar si niste DRZNILI povprašati mame ali priznati duhovniku, ZAUPAJTE našemu Svétniku!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri