Svetnik: Oktober 2005

  • 27.12.2007

Če se sprašujete kako se znebiti starih seksualnih pripomočkov, kakšna je razlika med seksom in romantiko ter kako jo pripraviti do daljšega oralnega seksa. Pa o tem če je ne ližete, na kaj vse padajo ženske in o sladkorju z imenom fukoza.

Zadnjič mi je sodelavec, ki mi gre na živce, ki mi ni všeč in me skratka niti najmanj ne privlači, rekel nekako takole: »Madonca, mi je padla fukoza v krvi. Bi moral kaj popapcat.« Pri tem se je nesramno oblizoval in me ogledoval. Poslala sem ga nekam, pa mi je rekel, da sem krivična, da ni mislil nič takega in da je fukoza ena od oblik, v kateri nastopa sladkor v hrani. Človek je bebec, to vem, ampak kljub temu vas sprašujem, ali mu mogoče le nisem napravila krivice. Ali obstaja sladkor z imenom fukoza? Andreja, Maribor

Svetnik: Ne bi verjeli, ampak poleg glukoze, fruktoze in še nekaterih drugih oblik sladkorja obstaja tudi fukoza. Res pa je tudi, da je zelo redek in da ga v hrani skoraj ni mogoče najti, tako da lahko sodelavca mirno še enkrat pošljete nekam.

Ženske so čudna bitja. Do tega spoznanja sem se dokopal, ko sem opazoval, na kaj vse padajo. Na neumnosti, ki jih sam ne bi nikoli mogel izreči in ki jih dekle, s katero bi spal, ne bi smelo nikoli kupiti. Zadnjič sem bil na nekem žuru, na katerem se je neki tip primajal do punce, ki ji na pogled ni nič manjkalo, se zazrl v njen dekolte in izmomljal: »Mater, bi rad probal, če spravim celo tvojo joško v usta.« Še isti večer je mahal z njenimi hlačkami nad glavo. Nič posebnega ne bi rad vprašal, samo ugotavljam. Marjan, Ljubljana

Svetnik: Nič posebnega ne bomo odgovorili, dragi Marjan, le ugotovimo lahko, da včasih ni važno, kaj človek reče, ampak kako in predvsem kdo. Tudi mi znamo odpuščati, če je ženska lepa oziroma je že tako, da manj le­pim tudi recitiranje Prešernovih poezij vzvratno ne pomaga kaj dosti. Kar se pa tiče tistih sposobnosti govorjenja neumnosti, ki jih zavidate onemu, ki mu je očitno uspelo pogoltniti celo joško, pa ... Najbrž je prej kaj spil, ne? Ampak tega niste slišali od nas.

Sodim med dobre porivače, o tem sem prepričan. Delam vse, kar hočejo, le ližem jim pa ne. Do tega me ne bo pripravila nobena. To se mi ne zdi moško. Sandi, Ljubljana

Svetnik: Saj vas nihče ne sili, ampak potem se pač raje ne hvalite okrog o svojimi posteljnimi sposobnostmi. Pravi porivač ne samo da liže, to opravlja z veseljem in s predanostjo.

Z ženo sva skupaj že osem let. Najin seks je še vedno super. Rad ji ližem češpljico, kadarkoli to hoče in tako dolgo, kolikor hoče. Skoraj vedno jo tako tudi pripeljem do orgazma. Toda ko se ona spravi na kolena, da bi zmolila očenaš z mojim najljubšim prijateljem, to ponavadi ne traja dlje od nekaj minut in skoraj nikoli do vrhunca. Pa ne, da ne bi znala. Krasno ji gre od rok (in ust), le prehitro odneha. Kako naj jo prepričam, da bo bolj radodarna? Iztok, Koper

Svetnik: Dragi Iztok, tam spodaj je lahko strašno dolgočasno, zlasti če se reva matra brez odziva. Predlagamo vam, da tarnate, stokate, cvilite, jo božate in masirate po hrbtu in po laseh, hvalite, dvignite in poljubite na usta, prosjačite za še, jo položite na rito in ji še vi malo privoščite, nabijte jo za intermeco na prijatelja in ji potem spet pomahajte z njim pred usti ... Bodite skratka inovativni, pa se ji minute s polnimi usti ne bodo zdele tako dolge.

Kakšna je razlika med romantiko in seksom? Moja punca me je zadnjič obtožila neromantičnosti in tega, da mi gre po glavi samo seks. Janez, Kranj

Svetnik: Romanca je vse tisto, kar smo pripravljeni storiti, da bi se dokopali do seksa. Saj veste, sprehodi, držanje za roke, obisk kina, rože, večerje ob rožah in svečah ... Take stvari. Ni pa nujno, da jih opustite, ko dosežete cilj romantičnih prizadevanj.

Kako naj se znebim starih seksualnih pripomočkov. Domnevam, da ne na Karitas? Štefan, Novo mesto

Svetnik: Skrbno jih umijte, potem pa zaženite v smetnjak. Če so ti pripomočki plastični, domnevamo, da bo dober tudi ekološki zabojnik za plastično embalažo.

Vse, česar si niste upali povprašati mame ali priznati duhovniku, vprašajte našega svétnika!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri