Svetnik: November 2008

  • 09.10.2008

Zakaj so hude bejbe brez tipa? Kako odpraviti težave pri lizanju? Kakšen bi bil najboljši odgovor, če se ti znanec pohvali, da je fukal tvojo punco?

(Foto: Goya)

Kako je možno, da je toliko hudih bejb, ki so lepe in pametne, brez tipa? A takih nihče ne povoha, ker se jih bojijo in so prelepe za tipe? Al' v čem je fora? M. T.

Svetnik: Lepe in pametne ženske oblegajo številni moški, a one verjetno iščejo sebi enakovrednega. Očitno je to pogosto zahteven projekt. Več si preberite na strani 68.

Rad ližem svojo punco, ker ona v tem zelo uživa, a imam problem. Iz ust lahko iztegnem le tretjino jezika, in če nisem previden, se mi vsakič naredi pod jezikom ranica. Taka raztrganina potem boli in se celi še nekaj dni. Poleg tega verjetno nisem prav dober v lizanju, če moram ves čas paziti. Poskusil sem že imeti jezik pri miru in migati le z glavo, ampak je malo zoprno. A imate kak nasvet, tehniko, karkoli? Mitja iz Celja

Svetnik: Opisujete prirojeno nadlogo, ki lahko vpliva na artikulacijo govora in na žvečenje hrane. Če imate težave tudi pri teh dejavnostih, se boste morda odločili za preprost zdravniški poseg, ki ga opravijo z laserjem ali s skalpelom. Če so težave vezane zgolj na spalnico, predlagamo manj ostre manevre. Punci pod zadnjico podložite blazino in si tako omogočite lažji dostop do njene muce. Poskusite uporabiti tud kak drug del obraza, ne le jezik – ne pozabite na ustnice in nos. Eden od priročnikov za najučinkovitejše metode zadovoljevanja žensk navaja, da naj bi bil na koncu vaš obraz videti kot krof z glazuro. Še najlaže pa bo, če boste punco malo povprašali, kaj ji paše.

Kakšen bi bil najboljši odgovor, če se ti znanec pohvali, da je fukal tvojo punco? M. J.

Svetnik: Odgovor, ki ne bi vključeval uporabe fizične sile? Hm … Svétnik je ostal brez besed.

Zdravo. Sem član ene od desno orientiranih strank (ne bom povedal, katere, ker bi imel lahko težave). Ker sem mlad in radoveden, sem nekoč poskusil travo in sedaj jo že dlje časa skrivaj kadim. Moja stranka je proti legalizaciji marihuane, jaz pa sem v osnovi za. Čeprav se člani poznamo in družimo, moram to skrivati in se delati, da sem proti marihuani. To me vse bolj moti in ne vem, kaj naj naredim. Pavle

Svetnik: Preprosto: zamenjajte stranko.

Veliko časa preživim na spletu in včasih masturbiram tako, da se prek spletne kamere gledava z mojo spletno znanko. Zdaj bi rad, da bi se mi pri tem pridružila še žena. Saj bi jo vprašal, ampak mislim, da bi posumila, kako se samozadovoljujem, in to ji ne bi bilo všeč. Kaj pa ti misliš? BigBoy73

Svetnik: Očitno z ženo nimata povsem iskrenega odnosa, če pred njo skrivate samozadovoljevanje. Zato v vaši želji in poskusu, da jo realizirate, ne vidimo drugega kot veliko težav.

Ej, Svétnik, zanima me, kaj ti misliš o eni resni zadevi! Kaj misliš, a se tisti srečniki, ki si ga lahko sami sebi potegnejo, potem tudi pošpricajo po faci? Ali pa si stisnejo kakšno klofutico, preden jim pride, da se še malo bolj zrajcajo? Tehnik

Svetnik: Če gledajo toliko porničev, kot jih vi, gotovo. Težava pa se verjetno pojavi, ker si ne morejo tudi pljuniti v obraz.

Že pred nekaj časa sem spoznal čudovito žensko in prijateljico, ki je vse, kar si želim. Je zabavna, pametna, simpatična, sposobna in seksi. Poleg tega, da sem jaz poročen, je še ena ovira: ona je lezbijka. To, da si želim z njo imeti drugačen odnos, ji nisem nikdar povedal, ker sem prepričan, da bi se umaknila in bi to razdrlo najino prijateljstvo. Sem torej v slepi ulici. Tudi sicer sem se že kdaj prej zagledal v kakšno, ampak je potem minilo. Ni mi pa jasno, ali me tokratna simpatija privlači zato, ker sem nezadovoljen z ženo, ali sem nezadovoljen v zakonu zato, ker me privlači druga. Kakšen nasvet? Dolenjec

Svetnik: Ker imate težave z zaporedjem in odnosom z ženo, imamo predlog. Če tudi v zakonu vidite slepo ulico, najprej to razčistite in zaključite z ženo. Šele nato se podajte novim dogodivščinam naproti.

Ko se vsako jutro peljem na vlaku v službo, mi je najbolj všeč, ko se kaka joškata bjonda steguje in kaj brklja po prtljagi nad sedeži. Kako lepo se tresejo njene ... No, zadnjič pa je ena (oprijet puli, svetli lasje, mmm) prestregla moj pogled in uganila moje misli, vsaj tako se je zdelo. Ampak dekle ni grdo ali sramežljivo pogledalo stran, kot se je to navadno dogajalo, ampak je bil njen pogled drzen, kar predrzen. Kaj naj bi v tej situaciji naredil? Vlak je bil poln, ne morem verjetno kar pristopiti in jo zgrabiti za njene ...? Veljko

Svetnik: Odlično sklepate – res je ne morete kar zagrabiti. Lahko pa ste vljudni, ji pomagate z njeno prtljago, poskušate tako navezati stik in jo morda povabiti na pijačo. Kljub emancipaciji skozi zgodovino ženske še vedno cenijo prijaznost, pozornost in gentelmansko pomoč. Še več! Pravo kombinacijo teh sestavin je že težko zavrniti. Pa srečno!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri