Svetnik: November 2007

  • 23.10.2007

Kaj storiti, če vam gre na živce vibrator; kako časovno uskladiti seks; o (ne)pomembnosti ščegetavčkove velikosti; o vzdihovanju in govorjenju med seksanjem; ...

(Foto: Goya)

V prejšnji številki ste dali nasvet ženski, ker njen moški ne mara spolnih pripomočkov. Jaz moram to prenašati vsakokrat in povem vam, da mi gre že pošteno na živce tisto brnenje vibratorja. Pa da me ne boste obdolžili težav z egom!

Vse je okej s samozavestjo, ampak resnično ne vem, zakaj je moja obsedena s temi pripomočki, če pa imam tiča, ki dela bolje kot tista mašina na baterije. Peter

Svetnik: Saj veste, da ne moremo odsvetovati neškodljivih in nedolžnih igračk. Najdite svoje zadovoljstvo z njimi tudi vi. Morda bodo tako baterije hitreje pošle in vaš tič bo lahko zablestel v vsej svoji samostojni veličini.

Star sem 27 let in vzburja me analni seks. Ali sem prikrit peder, če me to rajca? Mičo

Svetnik: Ne vemo, ali ste prikrit gej, saj niste omenili, kdo vas privlači. In pri vaših letih bi to že lahko odkrili. Ste pa zagotovo razkrit cepec, če je to vaša največja skrb na poti do užitka.

Moji punci paše fuk zvečer, ­ ko bi jaz najraje spal, meni pa sede zjutraj, ko je ona še vsa zaspana in se ji nič ne da. Kako naj rešiva to neusklajenost? Sebo

Svetnik: Preprosto. Seksajta zvečer IN ­zjutraj. Zadovolj(e)na bosta oba.

Dragi Svétnik, verjamem, da si pameten, če se vsak mesec ubadaš s toliko moškimi. Jaz se moram z enim, pa še tega ne razumem. Kako ti uspeva? Staša iz Domžal

Svetnik: Draga Staša, leta izkušenj kažejo, da je razumevanje moških težko (in še posebej nemogoče za žensko), potrpež­ljivost pa obvezna.

Moji punci ni ravno veliko do seksa, pravi pa, da med samozadovoljevanjem čisto normalno doživi orgazem. Ker ima bolj majhen ščegetavček, me zanima, ali punce z velikimi ščegiji bolj uživajo kot tiste z majhnimi? J. L.

Svetnik: Ali ljudje z velikimi uhlji bolje slišijo kot tisti z majhnimi? Odgovor je: ne. Užitek in jakost orgazma nista od­visna od velikosti ščegetavčka, temveč od tega, kdaj se boste vi naučili najti ščegetavček in se z njim ustrezno ukvarjati!

Večkrat si pogledam kak pornič s she-male-i in ti me še najbolj zrajcajo. Všeč mi je, da imajo ženska telesa, joškice in trde tiče. Morda sem čuden in ni mi jasno, zakaj me prav to najbolj privlači. Vid

Svetnik: Vid, čestitamo. Niste čudni, ampak univerzalni! Morda bi lahko razmislili o zimskih počitnicah v eksotični in rajski Tajski.

Midva imava problem pri fafanju, ker se njej vsake toliko kakšna moja dlaka zatakne med zobmi. Ko gre z usti nazaj, jo izpuli in to tako močno cukne, da boli. Predlagala je britje, ampak se nočem, ker je to za reve in ženske. S.

Svetnik: Če želite biti zares pogumen moški, si vse dlake v mednožju populite s toplimi povoskanimi trakovi. Med fafanjem vas ne bo več nič cukalo in prav nihče vam ne bo mogel očitati, da ste reva. Poskusite; verjetno bo zabavno.

Nisem dolgo časa skupaj s svojim moškim, zato je vse še bolj sveže med nama. Med seksom on ves čas govori. Od začetka do konca mi govori, kaj mi bo naredil. Včasih je nežen, pogosto pa že kar malo vulgaren. Poleg tega me tudi neprestano nekaj sprašuje. Problem je, da jaz res ne morem govoriti med seksom. Med seksom sem raje lepo tiho, ker se koncentriram na seks, ne pa na neko govorjenje. Kaj storiti? Bonbončica

Svetnik: Niti približno nam ni jasno, kakšne avtogene treninge potrebujete za tako primarno stvar, kot je spolni odnos. Če vam ne paše govorjenje, pustite prosto pot vsaj užitku, dihanju in glasu. Ne boste verjeli, ampak moški imajo večinoma radi vaše vzdihovanje in zvoke naslade. To jim predstavlja kompas, s katerim lahko najdejo pravo smer do vašega orgazma. On je morda res vulgaren (kar se nam sploh ne zdi problematično), toda vi ste ignorantski, če ne upoštevate njegovega truda. V resnici bi vas moral vaš dedc konkretno našeškati in gotovo bi spustili tudi kak glas.

Kako je, če ti ga potegne kuža? K.

Svetnik: Iskreno: ne vemo. Vam pa želimo veliko sreče, ko boste poskušali.

Vse, česar si niste upali povprašati mame ali priznati duhovniku, vprašajte našega svétnika!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri