Svetnik: Marec 2011

  • 28.02.2012

Janez iz Ljubljane sprašuje: Moja punca noče fafati. Pravi, da se ji gnusi in da naj si ga kar sam. Kaj naj napravim, da jo prepričam, da je to zelo prijetno?

(Foto: Ilustracija Goya)

Svétnik: Prijetno – za koga? Za vas že, ki pridete domov in navalite v slogu one šale: »Kaj se te slačiš? Fafala boš!« Seks ni samo natepavanje do onemoglosti oziroma do orgazma, je vse pred tem in po njem. Kapiš? (Pomaga pa tudi, če ji tudi vi privoščite svoj jezik tam spodaj.)

Stane, Domžale: Pri dolgotrajnem seksu v stoječem položaju (pol ure) me začnejo boleti stegenske mišice. Ali poznate kakšno vajo za njihovo krepitev?

Svétnik: Poznamo. Tek, recimo. Še najbolj pomaga, če se ga udeležita oba s punco. (Pol ure, Stane?!) In pa, seveda, redni seks. (Pol ure, Stane?!)

Marjeta, Ljubljana: Dolgo sem mislila, da imam neobčutljive prsne bradavičke. Fant jih je božal in lizal, meni je bilo pa samo dolgčas. No, potem sem nekega dne ugotovila, da me vzburjajo močnejši prijemi. Med masturbiranjem sem ju začela spontano ščipati in gnesti in prišlo mi je tako zelo kot še nikoli prej. Potem sem hotela to doživeti v dvoje, se pravi s fantom, pa se je pojavila težava. Preprosto – ne verjame mi. Pravi, da bi njega to tako bolelo, da niti pomisliti ne upa, da bi kaj takega storil meni, se pravi, da bi me uščipnil v bradavičko. In bolj ko mu razlagam – celo pokazala sem mu –, bolj zmajuje z glavo. Češ, da bi sam znorel od bolečin, če bi kdo njemu delal kaj podobnega. Kaj naj storim?

Svétnik: Ko bo ta nejeverna mimoza, se pravi vaš fant, naslednjič želel kakšno vašo storitev, se samo osuplo namrdnite in mu recite, da vi pa že ne verjamete, da bi mu to lahko prijalo.

Matija, Kranj: Pred časom sem spoznal starejšo žensko. Nekaj časa ni kazalo na to, da bi bila lahko razlika v letih moteča, potem pa je sčasoma naneslo tako, da se njej ni dalo več nikamor. Na noben žur, v nobeno družbo. Seveda bi jaz šel med frende in se imel fajn, problem je pa še ta, da njej ni prav, če grem. Kaj naj naredim? Če grem, še ne pomeni, da ga bom tam sral s kakšno?

Svétnik: Pozabili ste napisati, koliko ste stari, pa koliko je ona. To bi nam pomagalo pri presoji in odgovoru. A ker tega ni, se bomo znašli. Se pravi: številne ženske ne glede na starost po sklenitvi resnejše zveze ne kažejo več pravega veselja do kakšnega aktivnejšega socialnega živ­ljenja (žurov in podobnega). Številne sicer ne, pa tudi s kakšnim tipom je podobno. Njenega vedenja torej ne gre kar tako pripisati njeni starosti, čeprav je lahko tudi kaj na tem. Če gre res za razliko v letih, potem pred seboj nimata prav obetavne prihodnosti. Kaj lahko naredite? Pogovorite se z njo in jo povprašajte, kako si kaj predstavlja življenje pa vajino zvezo ipd. In zdaj k drugemu vprašanju, in sicer: kako jo prepričati, da greste na nedolžen žur s prijatelji ... No, če vam uspe poiskati pravilen odgovor, nam pišite, ker bi tudi mi radi vedeli.

Andrej, Kranj: Zadnjič je neki moj model v družbi prijavil, da je ponekod v ZDA še vedno prepovedan analni seks, pa celo, da je prepovedan tudi oralni seks. Ali je kaj na tem ali je fant samo nakladal?

Svétnik: Ni nakladal. Ponekod je omenjeno početje res prepovedano. Prepoved je bila uvedena sicer zato, da bi zagrenila življenje predvsem homoseksualcem, ga je pa posledično tudi heteroseksualni populaciji. Če lahko verjamemo našim podatkom, ga v napačno spodnjo luknjo ne boste smeli vtakniti v 15 ameriških zvez­nih državah, v napačno zgornjo pa še v eni državi več. Sproščeno lahko porivate v Kaliforniji in na srednjem vzhodu, na jugu pa pazite, da vas kdo ne zaloti. Poleg tega številne ameriške zvezne države kaznujejo še prešuštvo, seks z bratrancem ali sestrično iz prvega kolena, skupno živ­ljenje neporočenih parov, najstniški seks in vidno erekcijo. Odgovor na vprašanje, ali je zaradi tega kaj manj 'deviantnih' spolnih praks in kako jim jih uspeva odkrivati, pa prepuščamo vaši domišljiji.

Tilen, Ljubljana: Ali veste, kaj pomeni aphallitosis? In če veste, ali nam lahko zaupate kakšne izkušnje iz prve roke?

Svétnik: Smo pobrskali po netu in izvedeli, da gre za 'bolezensko stanje, ki ga povzroči pomanjkanje seksa'. In, ne, ne moremo vam priskrbeti nobenih izkušenj iz prve roke. (Pa tudi če bi vam jih lahko, bi to zanikali.)

Peter, Maribor: Punca mi je priznala, da je že bila z žensko, potem je pa zgroženo pogledala, ko sem ji omenil, da bi mogoče lahko poskusila kdaj s kakšno v troje. Češ, da ona pa ni tak­šna? Kaj sem storil narobe?

Svétnik: To, da ste povezovali dve reči, ki se nam tipom zdita nekako razumljivi in sosledni, (nekaterim) puncam pač ne. Opravičite se ji in poskusite čez kakšno leto na sprejemljivejši način. Recimo: »A si kdaj pomislila ...«

  • Vaša vprašanja sprejemamo na: URGENTNI BLOK PLAYBOY SLOVENIJA, Vošnjakova 3, 1000 Ljubljana, za rubriko "SVETNIK", playboy@adriamedia.si

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri