Svetnik: Marec 2008

  • 28.02.2008

Kako kajenje vpliva na tiča; kaj storiti s sodelavko, ki se noče navezati; dekle ali trava; kakšen je fuk v virtualnem svetu ... Preberite Svetnikove marčevske odgovore!

(Foto: Goya)

Spoštovani Svétnik! Nekje sem slišal, da kajenje slabo vpliva tudi na velikost penisa. Malo se mi zdi čudno, zato me zanima, ali je to res ali gre le za propagando? Hvala za odgovor. Jernej iz Šentjakoba

Svetnik: Bo kar držalo, Jernej. Kajenje škoduje tudi vašemu tiču. Kako? Zaradi kajenja lahko žile poapnijo, kar za­ustavlja cirkulacijo krvi v erektiranem penisu. Manj krvi pa za vaš penis pomeni tudi izgubo dolžine, ki naj bi se poznala približno za centimeter. Bo to vaša motivacija, da opustite kajenje?

Sem v dilemi. Pred tremi tedni sem seksal s samsko sodelavko in čez kak teden še enkrat. Ko sem jo prejšnji teden vprašal, ali greva ven za vikend, je rekla, da je z nekom že zmenjena. Izkazalo se je, da se veliko druži s še enim sodelavcem. Ker sem bil zaradi razočaranja malo razburjen, mi je zabrusila, da mi ni ničesar dolžna in da ne hodiva. Jezen sem, ker se je hkrati zapletla z dvema sodelavcema, ona pa pravi, da lahko počne, kar želi. Kdo ima v tem primeru prav? Andro

Svetnik: Dragi Andro, žal vas bomo tudi mi razočarali. Glede na to, da se s sodelavko nista nikdar pogovarjala o kakršnemkoli odnosu, zares nista bila v zvezi. Resnici na ljubo lahko sodelavka obdela vso firmo, pa se ji za to ni treba posvetovati z vami ali vas prositi za dovoljenje.

S prijateljico sva se tudi intimno zbližala in obema je ideja o 'nama' všeč. Težava je, da se ona ne želi zapletati z mano, dokler ne bom nehal kaditi trave. Skrbi jo, da bi postal prevelik odvisnež ali imel kakšne težave s policijo. Je kak način, da jo prepričam, da moje občasno kajenje ne bo vplivalo na razmerje? Pa še to: želim biti iskren, nočem na skrivaj kaditi in lagati. G.

Svetnik: Vse kaže, da boste morali izbirati med prijateljico in marijanco. Zajebana situacija, priznamo. Verjamemo, da imate radi obe, toda če primerjate: kdaj vam ga je smotka nazadnje dobro pofafala?

Js mam problem, ker vse hočejo z mano fukat. Sej od začetka je blo fajn, zdej se mi pa že gravža vse skupi in ne da se mi, ker bi js rajš mel, da mi ga kdaj pa kdaj kera sam potegne. Pravijo, da fajn žgem in da mam debelga. Fukal sem že tud tri skupi, ampak mi ni blo fajn, ker je s tremi še več dela. Kaj naj nardim, da jih prepričam, da mi ga bojo gdaj samo pofafale? Fakr, Ljubljana

Svetnik: Čeprav bi vam marsikdo zavidal vaše izkušnje, priznavamo, da je vaša težava res velika. Tako velika, da boste morda potrebovali celo strokovno pomoč.

Hodim s punco, ki ima že šestlet­nega sina. Opazil sem, da je pred njim včasih kar gola. Ko se oblači in ko hodi iz kopalnice v spalnico po cunje, jo otrok lahko kar gleda. Je to okej? Meni se zdi malo čudno, da se tako razkazuje pred fantkom, ki še niti ne ve, za kaj sploh gre. Žiga J.

Svetnik: Brez skrbi, mulcu ne bo prav nič hudega. Nas pa vseeno zanima vaša razlaga, »za kaj sploh gre« pri golem telesu ženske.

Zadnje čase vsi govorijo o navideznem svetu. Sam nimam tako dobrega računalnika in tudi sicer nisem ravno najboljši pri teh računalniških zadevah, da bi poskusil sam, ampak rad sem pa obveščen. In to čudo mi ni nič jasno. Baje se v tem Second Lifu tudi seksa. A mi lahko, prosim, razložite, v čem je sploh fora takega seksa in kako to deluje? Radovednež

Svetnik: Vsak uporabnik se v navideznem svetu Second Life predstavlja s tridimenzionalno figuro. Ta je videti kot dobro narisana, običajno človeška pojava. Ker so nekatere ženske hudo dobre, je normalno, da bi jih kdo tudi položil. Za to je treba svojemu teleščku dodati še spolni organ in poiskati eno od številnih sob za odrasle, t. i. sex room.

V nekaterih je tudi po več ljudi hkrati in vsi so tam zaradi enega samega namena – da se dajo dol. Ker je fantovskih figur več, te običajno ogovarjajo dekleta. Nekatere svojo storitev tudi zaračunajo. Se pa včasih zaradi večje možnosti 'uspeha' tudi nekateri moški izdajajo za dekleta.

Sam seks je v resnici precej dolgočasen, saj 3D-figura počne, kar mu dovoljuje izbrana animacija. Pasji položaj, fafanje, 69, misijonarski, trojček ... odvisno od izbire. Največji rajc pri navideznem seksu je pisna interakcija z navideznim partnerjem in pogled na golo 3D-telo, ki se giblje z vami, česar že uveljavljeni spletni klepet ne omogoča.

Nekateri naprednejši uporabniki so si z uporabo slušalk in mikrofona zagotovili celo prave glasove in jim zato med masturbiranjem ni treba še tipkati raznih ahhhhh in oooohhhh.

Vse, česar si niste upali povprašati mame ali priznati duhovniku, vprašajte našega svétnika!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri