Svetnik: Marec 2006

  • 24.11.2007

O tem če punca lahko zanosi skozi kavbojke, o nadzorovanju izliva, o povezavi med dobrim seksom in barvo las ter o veličastnem presenečenju za rojstni dan.

(Foto: Goya)

Z dekletom se imava fino, a zadnje čase postajava vedno bolj zaskrbljena. Ona je namreč nekje prebrala, da lahko punca zanosi skozi kavbojke in hlačke oziroma da lahko sperma prodre skozi in jo oplodi. Sklenila sva namreč, da bova s čisto resnimi spolnimi odnosi počakala do najine poročne noči. Ali nama lahko daste dokončno zagotovilo, da se to, o čemer vas sprašujem, ne bo zgodilo? Mitja, Ljubljana

Svetnik: Zgodovinska poročila govorijo o enem samem doslej znanem primeru, ko je dekle zanosilo, ne da bi se penis ali kak drug nosilec semenske tekočine umestil v notranjost vagine. Ker ni ravno verjetno, da bi se to ponovilo, vam svetujemo, da se kar mirno drgneta še naprej.

Pred približno mesecem dni sem se preselila k fantu, s katerim sva si prej delila apartma v študentskem naselju. Zelo me ima rad in jaz njega tudi. Družijo naju mnoge reči, zelo veliko sva skupaj in sva dobra prijatelja. Je pa zelo plah in ima malo izkušenj z ženskami. Do svojega 25. leta, dokler ni srečal mene, ko sem se neke noči splazila v njegovo sobo, je bil pravzaprav še devičnik. Sama sem bila pred njim precej živahna, zelo veliko sem hodila ven in se tudi znala zabavati. Imela sem precej fantov in sem si v zadnjih osmih letih privoščila marsikaj divjega. In zdaj, kadarkoli se s fantom spraviva skupaj, se zelo razvnameva.

Najina težava pa je, da se on celo preveč razvname. Ponavadi mu namreč pride, še preden prodre vame. Če se igram z njegovim penisom – in, mimogrede, ima čudovito batino – dlje kot sekundo ali dve, pljune in potem celo uro ne more otrdeti. Včasih mu pride celo po kakšnem bolj vročem poljubljanju. To naju oba zelo moti in večkrat sem zaradi tega že jokala, se počutila nemočno in zavrnjeno, frustrirano, pa žal mi ga je bilo – vse obenem. Ker so bila vsa moja prejšnja sekusalna razmerja precej boljša, se mi je težko sprijazniti s takšnim seksom, kakršnega uživam zdaj oziroma, bolj rečeno, z njegovim pomanjkanjem. Lahko si predstavljate, kako je šele njemu. Včasih si privoščiva oralni seks in moram priznati, da postaja pri tem vedno boljši, a kaj, ko je lizanje zame le slab nadomestek trdega penisa med nogami.

Razmišljati sem začela, ali nisem mogoče razvajena zaradi odličnega seksa v preteklosti, in kaj bo, če tega več ne bo. Dober seks se mi zdi zelo pomemben za srečo vdvoje, in če ga ne bo, ne bom preveč zadovoljna. Ali obstaja kak način, da bi se naučil bolje obvladovati svoj izliv? Kar naprej mi govori, da ga tako razvnamem in da se bo to sčasoma izboljšalo. Nisem tako zelo prepričana o tem. Kaj mislite? Jasna, Maribor

Svetnik: Predvsem mislimo, da bi mu morali dati malo več časa. Če je človek stradal četrt stoletja, potem ni čudno, da je zdajle malce neučakan. Seveda imata težave, ampak so – kot ste pravilno ugotovili – povezane tudi z vašimi pričakovanji. V postelji imate vajenca, ki potrebuje razumevajočo mojstrico, vi pa pričakujete, da vam bo s svojim trdim tičem kar takoj razfukal možgane. Skratka, hočemo vam povedati, da se bo možak, če si bosta oba to želela in če bosta pri tem potrpežljiva, že naučil zadrževati izbruh. Bolj ko ga boste gnjavili s solzami pa zavrnjenostjo, frustracijami in podobnim, večjo tremo bo imel, dlje bo potreboval za vnovičen dvig zastave in prej bo ta spet padla.

Ali mi lahko vi pri Playboyu poveste, katere ženske so najboljše v postelji: črnolase, brinet ali blond? Prosim za verodostojne podatke, ker gre za stavo! Aljaž, Kranj

Svetnik: Morali boste počakati na dognanja naše raziskave, ki proučuje to materijo. Raziskovalci na terenu so prav zdaj nekje v Skandinaviji, kjer se ukvarjajo z blondinkami. Črnolase in brinet so si po zdaj zbranih podatkih precej blizu.

Ajde, frajerji, preberite tole. Za svoj letošnji rojstni dan sem doživel veličastno presenečenje. Ko sem prišel domov, me je pričakala punca v samih tangicah in me povabila v stanovanje. Slekla mi je hlače, mi ga obdelala z usti in povlekla v posteljo, kjer je ležala njena sestra, »oblečena« samo v pentljo, zavezano okrog pasu, ki je pokrivala njeno češpljo. Navalil sem kot nor in lahko si predstavljate, kako fino smo se imeli. No, kaj pravite? Marjan, Ljubljana

Svetnik: In šele potem je svizec odvil čokolado ... Dokler nam ne pošljete fotk, ne verjamemo čisto nič.

Vse, česar si niste upali povprašati mame ali priznati duhovniku, vprašajte našega svétnika!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri