Svetnik: maj 2012

  • 15.04.2012

Vse, česar si niste drznili povprašati mame ali priznati duhovniku, zaupajte našemu Svétniku!

Vse, česar si niste drznili povprašati mame ali priznati duhovniku, zaupajte našemu Svétniku

Tine iz Ljubljane sprašuje: Imam čudno težavo oziroma zgodila se mi je čudna reč, pa vas prosim za mnenje. S prijatelji sem šel na žur, na katerem je bilo punc, kolikor hočeš, med njimi tudi takih, ki so bile vse prej kot nezanimive. Spomnim se, da sem nakladal kar enim trem pa pil in pil in da me je na koncu ena od teh povabila domov in da sva se tam imela božansko. Jaz sem potem odšel še ves pijan domov in zaspal kot ubit. Naslednji dan sem se spomnil samo tega, da sem pri seksu strašansko užival, ne spomnim se pa, s katero od onih treh je to bilo, če je sploh bila katera od njih, ker sem bil res pijan. To sem zaupal kolegom pa pravijo, da nakladam in da sem vse sanjal. Pa nisem, ker sem še vse drugo jutro do tuširanja dišal po ženski in seksu. Tiste tri punce sicer poznam, vsaj bežno že od prej, mi je pa nerodno, da bi jih poiskal in vprašal: »Ti, a sva midva zadnjič kaj imela?« Kako naj rešim zadevo?

Svétnik: Drugače kot tako, kot ste že navedli, najbrž ne bo šlo, je pa še ena težava. Ste pomislili na to, da se tudi ona ne spomni kaj več od vas?

Boris, Maribor: Že dlje časa opazujem sošolko na fakulteti, na katero zahajava, in mi je strašno všeč, pa ne vem, kako bi ji to predočil. Poskušal sem uganiti, v katero klop bo vsakič sedla, da bi tja že vnaprej sedel tudi jaz, pa se mi ne posreči. Je ena tistih (po mojih izkušnjah redkih), ki vsakič sedejo kam povsem drugam in vsakič kot nalašč v klop čisto na drugi strani predavalnice. Na kave hodi s kolegicami, tako da je ne morem nikoli ujeti same, da bi jo povabil jaz in ji tudi plačal, če bi bilo treba, kakšnih drugih dejavnosti pa nima, razen športnih, ki pa mene ne zanimajo. Počasi opažam, da postajam obseden z njo, da hodim za njo – diskretno, da me ne opazi –, da jo nenehno opazujem, in kadar sem sam, masturbiram in si predstavljam, da je ona z menoj. Vem, da jo bom prej ali slej ogovoril in se ji zaupal, rad bi, da mi pri tem pomagate, da se ne bom osmešil.

Svétnik: Torej, dragi Boris. Kakšen stavek ali dva nam dajeta misliti, da z vami ni vse v redu, da bi kakšen psihiater znal pomagati bolje, kot vam bomo mi, ki čutimo zgolj dolžnost, da vas opozorimo nanju. In to sta tisti, ki govori o kavi, ki ste jo pripravljeni plačati, »če bo treba«, in oni, da iščete skupne točke, ampak da šport odpade, ker vas ne zanima. Če ste namreč tako škrti, da vas dajejo pomisleki, ko morate ljubezni svojega življenja plačati kapučino, potem je itak niste vredni in ne boste nikoli prišli do nadaljevanja, kakšnega džoginga okrog Treh ribnikov.

Miha, Celje: S punco sva skupaj že tri leta in do pred kratkim je bilo vse normalno, zdaj pa ni več. Pred kratkim je začela namreč seksati kot nora. Prej sva to opravila enkrat na teden in je trajalo bolj kratek čas, kaj pa vem, enih 15 minut pa precej standardno, zdaj pa bi ona vsak dan in je pri tem zelo domiselna. Vsega boga si izmišljuje. Meni to sicer paše, me pa skrbi, od kod te njene nove ideje. Da ni imela kakšnega inštruktorja, saj razumete?

Ni izključeno, in če ga je, si ga kar sebi pripišite. A za vas je normalno enkrat na teden pa precej standardno in v 15 minutah?

Primož, Ljubljana: Moja punca ima dve leti starejšo sestro, s katero smo precej skupaj. Celo preveč skupaj. Že dolgo časa mi je bila tudi ona všeč, opazil sem, da sem tudi jaz njej, beseda je dala besedo in pristala sva v postelji. Bilo je lepo, ampak čez čas me je začel dajati tak občutek krivde, da ne prenesem več. Opazil sem tudi to, da najin seks ni tako zelo drugačen ali boljši od tistega s punco, se pravi njeno sestro, da bi opravičeval ta najin skok čez moj plot. Najraje bi nehal oziroma zelo si želim nehati in pozabiti vse skupaj, ampak ta starejša sestra se je zagrela in pravi, da je čisto nora name, da razume moj (in tudi svoj) položaj, da ne bo nič naredila, da bi me spravila v težave, da pa bi kljub temu nadaljevala z najino skrivno zvezo. Ampak meni se pa zdi ta tako umazana pa vem, da smo v 21. stoletju in vse to.

A v 21. stoletju je pa okej natepavati sestre? Dragi Primož, stopili ste v lep kupček drekca in čas bi bil, da potegnete nogo iz njega in si očistite superge, kolikor bo pač šlo. Torej: povejte ta starejši, da tako ne gre (ne, ne bo šlo) več, da tole, kar počneta, ni fer in bo, če bosta s tem nadaljevala, imelo še hujše posledice, kot so težave z jutranjim pogledom v ogledalo. 21. stoletje gor ali dol.

  • Vaša vprašanja sprejemamo na: URGENTNI BLOK PLAYBOY SLOVENIJA, Vošnjakova 3, 1000 Ljubljana, za rubriko "SVETNIK", playboy@adriamedia.si

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri