Svetnik: Maj 2007

  • 24.05.2007

Svetnik rešuje dileme o perverzni želji, seksu med menstruacijo, spalni garderobi, ponudbah viagre, poniževanju penisa in drkanju.

(Foto: Goya)

Zelo uživam, kadar me med seksom kdo gleda. Žal ženi ni do tega in pravi, da je moja želja perverzna. Ima Svétnik morda kak nasvet, kako naj jo prepričam v tako igrico, ki bi lahko še bolj popestrila najino spolno življenje? Gregor

Svetnik: Ste že pomislili, da se morda vaši ženi zdi perverzno tretjo osebo siliti gledati vajino užitkarjenje, namesto da bi jo povabili zraven? No, mi smo. Seveda pa imamo tudi nasvet po vaši meri. Ker je odnos sestavljen iz vrste kompromisov, predlagamo rešitev. V spalnici določite pozicijo z dobrim razgledom na posteljo in tja postavite akvarij ali kletko s kakšnim glodavcem.

Punca pravi, da je seksanje med menstruacijo ne moti. Večkrat mi je celo dala vedeti, da bi ji pasalo. Mene vsa tista kri moti, ker imam občutek, kot da bi koga zaklal. In sploh: kaj ni to škodljivo za zdravje? Matej

Svetnik: Če bi koga zaklali, bi bilo to vsekakor škodljivo za njegovo zdravje. Če prav razumemo, je to tudi edina ovira. Poglejte na situacijo logično. Če punci prihaja, gotovo ni mrtva in vaš občutek krivde je odveč. Ugasnite luč in se mirno prepustite izdatni vlažnosti, ki vam jo v tistih dneh ponuja njena topla muca.

Dragi Svétnik! Moj fant rad spi popolnoma gol. Meni pa se to zdi čudno in vedno spim vsaj v spodnjem perilu. Zanima me, ali obstajajo kakšna preverjena dejstva o tem, kakšna je idealna spalna garderoba. Sonja

Svetnik: Draga Sonja, če seksate neporočeni s svojim partnerjem, verjetno niste tako konservativni, kot se zdi iz vašega pisanja. Poskušali smo vas vzeti resno in pobrskali za informacijami. Goloti v prid obstajajo številne ugotovitve. Naj omenimo le večje udobje, zaradi katerega se telo hitreje in bolj sprosti. Še pomembneje pa je, da golota v postelji poveča intimnost in zviša pogostost spolnih odnosov. Torej hlačke dol in lahko noč! Če vas bo zeblo, se bolj stisnite k fantu. Velika verjetnost je, da bo kmalu obema vroče.

Pogosto prejemam ponudbe za viagro po mailu. Zanima me, kaj bi se zgodilo, če bi jo naročil in preizkusil. Urban

Svetnik: Viagra in še kup drugih zdravil je dobavljivih z receptom in po posvetu z zdravnikom. Če se boste odločili za ugoden spletni nakup in ne nameravate obiskati strokovnjakov, ki jih z zdravstve nim zavarovanjem plačujete, vam lahko le želimo veliko sreče. Lahko se vam namreč zgodi, da mlahav tič ne bo vaša poglavitna težava. Trdota ne bo omejena le na mednožje, temveč bo precej očitna po vsem telesu.

Moj penis ima v erekciji samo 15 centimetrov. Saj bi rad bil večji, daljši in to, ampak punca mi je nekoč rekla, da sem 'majhen', pa zdaj fantaziram o tem, da se ženske norčujejo iz mojega penisa. Zakaj me to tako rajca? D. B.

Svetnik: Uživate pač, da vas ponižujejo. Pravzaprav sploh niste tako zelo majhni oziroma kratki, tako da bi se morala bejba prav potruditi, da bi padla v vlogo in izpolnila vašo fantazijo. Ste prepričani, da vas to res rajca?

Moja žena gleda porniče, najbolj pa jo vznemirjajo tisti z grupnim seksom. Obnaša se in govori tako, kot da bi rada v troje, ampak ko jo vprašam, nikoli ne reče ja. Kadarkoli začnem o tem govoriti, se razjezi. Kako naj se tega lotim, ne da bi se skregala? R. H.

Svetnik: A ženska ne sme imeti fantazij? Predlagali ste, ona vas je zavrnila. Pozabite. Morda si kdaj kasneje premisli, ampak če ji boste težili, boste dosegli kvečjemu kontra učinek.

Sem v dilemi. Moj tip masturbira, čeprav živiva skupaj! Ponoči ali zjutraj me je to že zbudilo, zalotila pa sem ga tudi pod tušem. Sklepam, da me očitno nima dovolj rad, če to tako rad počne. Mislite, da se splača ali naj pustim ta odnos in grem raje naprej? Mija

Svetnik: Naprej kam? Na drug planet, kjer moški ne bodo drkali? Ja, to bi znala biti res edina rešitev za vas.

Vse, česar si niste upali povprašati mame ali priznati duhovniku, vprašajte našega svétnika!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri