Svetnik: Junij 2002

  • 25.05.2008

O osvajalskih pohodih; o sodelavkah in znakih za seks ter o Ani Kurnikovi.

(Foto: Goya)

Zmeraj sem bil pravi žrebec. Ženske sem dosti menjaval. Odkar pa sem z novo punco, se je vse spremenilo. Na prvem zmenku sem jo skušal poljubiti, pa se je sunkovito odmaknila. Ni mi rekla, ampak jaz vem, da jo odbijam. Ima me za umazanega. Prej se nikoli nisem počutil umazanega. Redno se prham in preoblačim. Toda ona je zelo čista in urejena. Parkrat mi je že namignila, da bi bil že čas za seks. Jaz pa vem, da skuša le biti prijazna. Nočem je izgubiti, saj se z njo sicer razumem zelo dobro. Zvezdan, Brežice

Svetnik: »Josephine, prihajam, nikar se ne umivaj!« je bilo Napoleonovo sporočilo, ko se je z osvajalnih pohodov vračal k svoji ljubici. Zanj je bil telesni vonj (nečistoče) nedvomno zelo močan afrodiziak. Kar je za nekoga umazano, je za drugega normalno čisto ali še celo hiper erotično. In kar je za tretjega čisto, je za četrtega že bolestno čistunsko.

Čeprav je pojem osebne higiene na prvi pogled povsem nesporen, je tudi zelo relativen. Spreminja se zgodovinsko, geografsko, kulturološko in sociološko in določajo ga predvsem individualna merila vsakega posameznika. Še večja zmeda nastane, če o telesni (ne)čistoči govorimo v povezavi s seksualno (ne)privlačnostjo. V marsikaterem filmu in v čisto zaresnem življenju umazani, prepoteni, postavni mladeniči spreminjajo »čiste«, čednostne gospe in gospodične v željne in razuzdane hotnice. Ker se redno umivate in preoblačite, sklepam, da vaša težava ne izvira iz pomanjkljive higiene.

Ne tratite svojih moči s prepričevanjem, kako »umazani« da ste, raje se zamislite nad svojimi čustvi. Ste se ustrašili za vas nove čustvene navezanosti in podvomili, da boste pri sedanjem dekletu zmožni upravičiti sloves potentnega žrebca? Namesto da si očitate stvari, ki vam jih vaša punca sploh ne, se čim prej zamislite nad dejstvom, ki vam ga je že predočila. Seksu se pravzaprav izmikate vi, ne pa ona.

Imam zelo dobre sodelavke, res, prave prijateljice. Toda odkar sem jim povedala, da imava s fantom redne spolne odnose, me vsako jutro prav rentgensko premerijo v obraz. In potem vedno uganejo, ali sva tisto noč seksala ali ne. Baje se to da ugotoviti po barvi kože pod očmi. Kako naj zakamufliram te znake, saj mi gre njihovo ukvarjanje z najino intimo že na živce? Sergeja, Ljubljana

Svetnik: Odkar ste sami priznali, da imate redne spolne odnose, obstaja matematično velika verjetnost, da kdo ugane, katero noč je to bilo. Bolj kot podočnjaki o tem verjetno priča vaše negotovo vedenje. Po filozofiji »rekla kazala« res drži, da naj bi čez noč spolno aktivna ženska naslednje jutro imela rahlo vdrte, temne, ponavadi plavkasto vijolične podočnjake.

Ta ljudska metoda pa je daleč od zanesljive, saj so temne sence pod očmi lahko enostavno posledica utrujenosti ali stresa. In potemtakem bi titula pohotne ljubimke lahko pripadla marsikateri zgarani abstinentki. Če vas podočnjaki motijo, jih lahko prekrijete s posebnimi pudri. Vendar z njimi nikar ne pretiravajte, saj bi lahko hitro dosegli nasprotni učinek. Trajneje lahko temne sence pod očmi odpravite s posebnimi posvetljevalnimi kremami, pri čemer boste na opaznejši rezultat čakali kakšnih šest tednov.

Koža okrog oči pa je izredno tanka in občutljiva, zato izberite zares kakovostno kozmetiko. Pri nanosu preparatov nikar ne raztegujte kože. Če vam gredo bolj kot podočnjaki na živce netaktne sodelavke, pa je rešitev veliko cenejša: v bodoče jih ne oskrbujte s kostmi o svojem zasebnem življenju.

Moj problem se je začel leta 1997. O tem nisem z nikomer govoril, ker sem se bal, da me bodo obsodili pedofilije. Takrat je moja boginja namreč imela šele šestnajst let. Ko sem jo prvič zagledal, se mi je tako dvignil, da me je skoraj kap. Prav neugodno je bilo, ker se mi je to zgodilo doma – pred ženo in otroci. Na kavču sem nerodno zgrabil blazino in jo ves večer držal čez mednožje.

Takrat sem bil do žene prvič zares nesramen. Pri večerji sem ji zabrusil, da bi se lahko malo več rekreirala, namesto da le žre. Sicer sem bil z ženino postavo zadovoljen, ampak v primerjavi z mojo plavolaso Lolito se mi od takrat naprej zdi strašno neprivlačna. Letos sem med prvomajskimi svojo družino peljal na počitnice na Bol. Seveda le zato, da bi videl svojo zdaj že polnoletno ljubezen. Nabavil sem si tudi karto za finale, ki sem jo po mastni ceni kupil že februarja. Ampak vse dni je nisem nič videl, v finale se pa tudi ni uvrstila, zato smo počitnice prekinili predčasno. Zdaj je žena strahovito jezna name. Ko se bom ločil, bom poiskal mojo Ano Kurnikovo. Svetujte mi, kako naj se ji približam! Andrej, Nova Gorica

Svetnik: Ko se boste ločili, boste verjetno imeli veliko več prostega časa. Svetujem vam, da ga porabite za treninge hokeja ali tenisa, še bolje pa kar obojega. Sergej Fedorov, Marc Philippoussis, Nicolas Lapentti, Nicolas Kiefer, Pavel Burej – vaša Ana dokazano pada predvsem na hokejiste in tenisače. Še preden razredčite sedmo silo, pa se poglobite v njihovo že citirano modrost: »Včasih je bolje imeti vroče telo kot vroč bekend.« Zagotovo se z njimi strinjate, zato se nima smisla boriti proti somišljenikom. In še prijateljski namig: ko vam bo pri prelestni Ani uspelo, bodite zaradi svoje nadpovprečne obdarjenosti skrajno nežni. Če še velja njena izjava z lanske tiskovne konference, je Ana devica. Pa ne po horoskopu.

Vse, česar si niste upali povprašati mame ali priznati duhovniku, vprašajte našega svétnika!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri