Svetnik: Julij 2008

  • 12.06.2008

O dolžini nabreklega penisa, o punci, ki noče seksati podnevi, o tem, kako po ovinkih povedati, naj si punca umije spolovilo in celo o Čang-šlangu.

(Foto: Goya)

Prijatelj je dobil otroka. Privoščim mu srečo, a vseeno ne štekam, zakaj smo vsi bližnji (in tudi ne tako bliž­nji!) postali del te njegove intime. Po mailu namreč pošilja fotografije otroka, ki ga še vedno nisem osebno spoznal in si ga tudi vedno manj želim spoznati. Najhujša je bila prva serija, na katerih je bil otrok podoben zgubanemu in pomendranemu starčku. Niti odgovoriti nisem mogel, da je otrok lep, saj je bil – oprostite! – ogaben. In očitno bi moral kaj reči, ker sem v nasled­njih dveh tednih prejel še dve seriji slik. Zakaj sveže pečeni starši to počnejo? Matic

Svetnik: Popolnoma razumemo vašo težavo in verjemite, da niste edini, ki mislite podobno. Očitno je, da starši to počnejo zaradi silnega navdušenja nad svojim potomstvom. V tolažbo pa naj vam povemo, da bo tudi to navdušenje verjetno kmalu minilo. Najkasneje takrat, ko bo zaradi neprespanih noči mlade starše začela pestiti preutrujenost. Takrat bodo nehali misliti na elektronsko pošto in posledično tudi na vas. Si to res želite?

Zanima me, ali obstaja kakšna raziskava in ali je znano, ali tisti čaj Čang-šlang deluje? Dany

Svetnik: Seveda deluje. In tudi zaletavanje z glavo v steno ob primernem zaletu deluje. Poskusite, ker včasih celo pomaga.

Moji punci je ful nerodno in sploh noče seksati podnevi. Pravi, da ne uživa, če je svetlo. Kaj predlagate? T.

Svetnik: Predpogoj za kakovosten spolni odnos je sproščenost, zato je neizogibno, da upoštevate njene želje. Predlagamo pa osnovo vsakega razmerja, kompromis. Podnevi morda uporabite rolete in zatemnite prostor. Če jo želite videti tudi ponoči, pa ji predlagajte vsaj blago svetlobo sveč ali pritajene luči. Dajte ji vedeti, da ni z njo nič narobe in da jo imate radi takšno, kakršna je. Počasi se bo verjetno sprostila.

Pozdravljeni. Mene pa zanima, koliko je normalna dolžina in širina nabreklega penisa pri starosti 19 let. Hvala za odgovor in lahko noč. Gregi

Svetnik: Dragi Gregi, definicij o tem, kaj je normalno, se izogibamo, saj verjamemo, da je vsak posameznik edinstven, zanimiv in sam sebi 'normalen'. Lahko pa vam povemo, da je povprečna dolžina erektiranega penisa spolno zrelega moškega okoli 16 centimetrov in da ta podatek ne pove prav nič o njegovi plodnosti, moškosti ali sposobnosti zadovoljevanja žensk. Upamo, da bo po tem odgovoru tudi vaš spanec lahek in miren.

Parkrat sem šel ven z eno mlajšo punco in kar malo se bojim iti še kdaj. Vse je bilo fino, dokler se ni začela prerekati s kakšnim redarjem. Kjerkoli sva naletela nanje, je nastal kak konflikt. Enkrat ni pustila, da ji pretipa torbico, drugič in tretjič pa je nastal problem, ker je želela v prostor ali pa iz njega s pijačo. Ker sem jo običajno poskušal pomiriti in spraviti stran, me je obtožila, da sem reva. Rekla mi je, da bi ji moral pomagati in biti na njeni strani. Kaj pa mislite vi? K.K. iz Litije

Svetniki: Redarji skrbijo za red in za to imajo svoja navodila. Povsem brez pomena se je lotevati debat o smislu njihovega početja, še posebej neumno pa jih je izzivati in se z njimi prerekati, kar pa je za vašo prijateljico očitno osrednja popestritev večera. Če bo kdaj pokasirala kakšne trše prijeme, ji to početje verjetno ne bo več tako zelo zabavno. Prepričani smo, da ste ravnali prav in preudarno.

V službi smo naročeni na Playboy in skoraj vedno preberem tudi Svétnikove nasvete. Kar všeč mi je vaše razmišljanje, vendar pa pogrešam kak koristen nasvet moškim glede zmenkov. Zmenkarske navade so postale obupne in čas bi že bil, da vse te moške kdo spomni na osnove. Če tip večino časa na zmenku jamra in teži, potem verjetno ne bo dočakal še enega zmenka, saj tega nihče ne mara poslušati. Tudi stalno brskanje po telefonu med zmenkom ali celo esemesanje bo pri spremljevalki vzbudilo občutek, da je čisto vse pomembnejše od nje. Pa še kup stvari bi se našlo, ampak to dvoje me je res zmotilo v zadnjem času. Anonimna bralka

Svetnik: Če ne bi bili tako anonimni, bi vam morda celo nakazali kak honorar za opravljeno svetovalno delo. Svétnik nima kaj dodati k napisanemu in se zahvaljuje za pomoč.

Pička neke punce, s katero kdaj pa kdaj fukam, ima včasih čuden okus. Kako naj ji rečem, naj se gre umit? Čisto rad ližem pičkice, ampak ni mi pa kul, če ima močan, slab okus in ni umita. Zako

Svetnik: Hja, zoprno. Poskusite po ovinkih doseči učinek. Predlagajte ji skupno tuširanje ali kopel. Lahko pa jo z brisačko in toplo vodo umijete kar vi. Umivanje bo tako postalo čisto prijetna predigra. Z nekaj domišljije je možnosti veliko.

Vse, česar si niste upali povprašati mame ali priznati duhovniku, vprašajte našega svétnika!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri